![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
1) JesteŚ zamkniĘty w pokoju z tygrysem, grzechotnikiem kibicem Rangers. Masz pistolet z dwoma nabojami. Co robisz?
Strzelasz do fana Rangers. Dwa razy. 2) Jaka jest rÓŻnica miĘdzy fanem Rangers a trampolinĄ? Kiedy chcesz poskakaĆ na trampolinie, zdejmujesz buty 3)Kibic Aberdeen siedzi w pubie. Nagle zwraca siĘdo ogromnego goŚcia, siedzĄcego obok „Chcesz usŁyszeĆ Żart o Ranegrs?” – pyta. „PosŁuchaj, zanim go opowiesz, coŚ ci powiem. Ja waŻĘ140 kg, mam prawie 2 metry wzrostu i mam karnet na wszystkie mecze tego sezonu na Ibrox. Ten obok teŻ jest fanem, jest jeszcze wiĘkszy ode mnie i bierze udziaŁ w paradach oranŻystÓw. Z kolei tamten naleŻy do bojÓwki protestanckiej. WciĄŻ chcesz nam opowiedzieĆ ten kawaŁ” – pyta kibic Rangers. „Nie, zapomnij o tym” – odparŁ kibic Aberdeen „Nie chcĘmi siĘgo tŁumaczyĆ, aŻ trzy razy”. 4)W szpitalu siedzĄ : fan Celticu, fan Rangers oraz Rastafarianin. CzekajĄ na narodziny swoich dzieci. Wtem przybiega lekarz i mÓwi. „Przepraszamy bardzo, ale zaszŁa pomyŁka. Teraz nie wiemy czyje dziecko jest czyje, musicie wybraĆ” Poszli na salĘi zdecydowali siĘciĄgnĄĆ sŁomki, kto wybiera pierwszy. OczywiŚcie fan Rangers przegraŁ, pierwszy miaŁ wybieraĆ fan Celticu. Bez zastanowienia wybraŁ…czarne dziecko. „Kurwa, czŁowieku, co ty robisz” – pyta go rastafarianin. „Pierdol siĘ” – odpowiada kibic Celticu. „Nie zaryzykujĘ, wybrania dziecka kibica Rangers.” 5)Hindus, MuzuŁmanin i kibic Rangers wyruszyli we wspÓlnĄ podrÓŻ. Na noc chcĄ zatrzymaĆ siĘw hotelu, okazuje siĘjednak, Że sĄ tylko dwa ŁÓŻka i Że jeden bĘdzie musiaŁ spaĆ w stodole. Hindus zgadza siĘna to rozwiĄzanie i idzie do stodoŁy. Po kilku minutach jednak wraca i mÓwi, Że nie moŻe spaĆ, bo tam sĄ juŻ Świnia i krowa. Fan Rangers lituje siĘnad nim i zgadza siĘna to, Żeby to on poszedŁ spaĆ do stodoŁy. Po kilku minutach do pokoju przybiegajĄ Świnia i krowa. Celtic, Celtic thats the team for me, Celtic, Celtic on to victory, They're the finest team in Scotland, I'm sure you will agree, We'll never give up till we've won the cup and the Scottish football league. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:40 |