![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wnioskuję o wyłączenie możliwości anonimowego wypowiadania się na Forum.
-------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proponuje narazie jednak pozostawic mozliwosc wypowiadania sie anonimowym osoba.
Dzis do grona moderatorow dolaczyl "Pozdrawiam" oraz " :) " wiec jest mozliwosc kasowania wolgarnych badz bezsensownych wypowiedzi, nawet pod nieobecnosc administratorow. Gdy sytuacja stanie sie naprawde powazna i z forum zrobi sie zbiegowisko malolatow, wtedy oczywiscie wylaczy sie mozliwosc postowania przez anonimowych gosci |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Proponuje narazie jednak pozostawic mozliwosc wypowiadania sie anonimowym osoba. Dzis do grona moderatorow dolaczyl "Pozdrawiam" oraz " :) " wiec jest mozliwosc kasowania wolgarnych badz bezsensownych wypowiedzi, nawet pod nieobecnosc administratorow. Gdy sytuacja stanie sie naprawde powazna i z forum zrobi sie zbiegowisko malolatow, wtedy oczywiscie wylaczy sie mozliwosc postowania przez anonimowych gosci Ja chcę poinformować że mam 14 lat ale interesue się naszym miastem i mam nadzieje że kiedyś się spotkamy i zobaczycie małolata ![]() I jeszcze chciałbym powiedzieć że poza miastem interesuje się także marketingiem i zarządzaniem sklepów o dużej powierzchnii czyli na chłopski rozum hipermarkety Mam jeszcze pytanie niektórzy maja napisane w pierwszej ramce Mieszkaniec DG jak można z uzytkownika zmienić na mieszkańca lub jeśli macie czas to bardzo bym prosił o zmianę. Ten post edytował syzio nie, 15 paź 2006 - 18:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |