![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Padł blady strach na wszystkich, gdzie zamieszka ten okrutny człowiek. Są pogłoski, że mieszka w Dąbrowie Górniczej, ktoś widział dziwny konwój 12.02, który przyjechał do Ząbkowic około 3 w nocy. Czy to może być prawda?? Ten post edytował agrest czw, 13 lut 2014 - 09:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety, ale informacje się potwierdzają, z wielu źródeł od wielu niezależnych osób.
Trudno, żeby zamieścić tu zdjęcie, czy skan jakiegoś dokumentu potwierdzającego tą informację, skoro cała sprawa jest opatrzona klauzulą "ściśle tajne". Ale myślę, że to tylko kwestia czasu. Jasne, że ja również nie chcę w to wierzyć, też nie chcę popaść w jakąś paranoję. Ale uważam, że powinniśmy się zastanowić co można zrobić w sytuacji a nie drwić i uważać, że tematu nie ma. Sprawa jest poważna, jestem ciekaw co powiecie gdy dojdzie do nieszczęścia. Może lepiej się zastanowić, jak można zweryfikować taką informację przecież tu mieszkamy mamy wielu znajomych, którzy mogli by tą informację zweryfikować. Niestety, ale na forum mimo wszystko zagląda mało ludzi, więc trudno się opierać na opiniach 3-4 "stałych naśmiewaczy", przecież poprzez naśmiewanie się i krytykę to do niczego nie dojdziemy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:10 |