![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Padł blady strach na wszystkich, gdzie zamieszka ten okrutny człowiek. Są pogłoski, że mieszka w Dąbrowie Górniczej, ktoś widział dziwny konwój 12.02, który przyjechał do Ząbkowic około 3 w nocy. Czy to może być prawda?? Ten post edytował agrest czw, 13 lut 2014 - 09:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Wygrałeś konkurs na odwracanie kota ogonem.
Temat jest o Trynkiewiczu. Zresztą niepotrzebny. A ty piszesz o głodnych dzieciach, jakby istniał jakiś związek. Widziałeś głodne dziecko? Kupiłeś mu bułkę? "A w Ameryce biją murzynów." Argument o głodnych dzieciach występuje, jak ktoś chce zmienić temat, bo nie ma nic do powiedzenia. Prawda jest taka, że w Polsce jest tyle głodnych dzieci, co w innych rozwiniętych krajach świata i nie jest to wina państwa. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wygrałeś konkurs na odwracanie kota ogonem. Temat jest o Trynkiewiczu. Zresztą niepotrzebny. A ty piszesz o głodnych dzieciach, jakby istniał jakiś związek. Widziałeś głodne dziecko? Kupiłeś mu bułkę? "A w Ameryce biją murzynów." Argument o głodnych dzieciach występuje, jak ktoś chce zmienić temat, bo nie ma nic do powiedzenia. Prawda jest taka, że w Polsce jest tyle głodnych dzieci, co w innych rozwiniętych krajach świata i nie jest to wina państwa. To, że temat jest niepotrzebny to się zgadzam, bardziej by się przydał temat choćby o lasach państwowych i skandalicznej ustawie, jaka została uchwalona w uwaga... 24 godziny!!! Gdzie innych ustaw nie potrafią uchwalić latami... http://wpolityce.pl/wydarzenia/70602-prof-...anu-nasz-wywiad http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wiadomos...iny,nId,1095641 Czy widziałem głodne dziecko? Tak. Czy kupiłem mu bułkę? Pomagałem mu regularnie przez prawie 2 lata. Twierdzisz, że nie ma związku między wydawaniem pieniędzy na kanalie a brakiem ich na głodne dzieci? Wobec tego nie mamy o czym dalej 'dyskutować'. Nieprawdą jest to, że w Polsce jest tyle samo głodnych dzieci, co w krajach rozwiniętych. Ilościowo może i owszem, ale nie procentowo... I to nie ja zacząłem temat głodnych dzieci. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:12 |