![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Padł blady strach na wszystkich, gdzie zamieszka ten okrutny człowiek. Są pogłoski, że mieszka w Dąbrowie Górniczej, ktoś widział dziwny konwój 12.02, który przyjechał do Ząbkowic około 3 w nocy. Czy to może być prawda?? Ten post edytował agrest czw, 13 lut 2014 - 09:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: nie, 27 lip 08 Nr użytkownika: 1,385 Płeć: Mężczyzna GG: 3574142 ![]() |
Szkoda, że temat Trynkiewicza cieszy się większą popularnością niż fakt, że coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Tusk się cieszy, a społeczeństwo łyka chłam przedstawiany przez Superexpress itp... ŻAŁOSNE!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Szkoda, że temat Trynkiewicza cieszy się większą popularnością niż fakt, że coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Tusk się cieszy, a społeczeństwo łyka chłam przedstawiany przez Superexpress itp... ŻAŁOSNE! Ta jasne. Większość nie stać na kawior i szynkę parmeńską i biedni muszą do McDonalda chodzić. Wymyśl jeszcze coś głupiego. Jak ktoś nie ogarnia rzeczywistości to z biednymi dziećmi wyjeżdża. Klęska głodu normalnie. Jedź do Afryki i opowiadaj jacy my w Polsce biedni jesteśmy. A co do Trynkiewicza, to żal mi go. Odsiedział swoje, nie ze swojej winy pewnie za mało, ale zaszczuli go totalnie. Podobała mi się prowokacja Wojewódzkiego, który obnażył miałkość brukowych szmatławców i ich czytelników, takich od głodujących dzieci w Polsce. P.S. coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Dobrze, że chociaż mają, co do kieliszka wlać. Ten post edytował sandwich pią, 14 lut 2014 - 06:38 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda, że temat Trynkiewicza cieszy się większą popularnością niż fakt, że coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Tusk się cieszy, a społeczeństwo łyka chłam przedstawiany przez Superexpress itp... ŻAŁOSNE! Ta jasne. Większość nie stać na kawior i szynkę parmeńską i biedni muszą do McDonalda chodzić. Wymyśl jeszcze coś głupiego. Jak ktoś nie ogarnia rzeczywistości to z biednymi dziećmi wyjeżdża. Klęska głodu normalnie. Jedź do Afryki i opowiadaj jacy my w Polsce biedni jesteśmy. A co do Trynkiewicza, to żal mi go. Odsiedział swoje, nie ze swojej winy pewnie za mało, ale zaszczuli go totalnie. Podobała mi się prowokacja Wojewódzkiego, który obnażył miałkość brukowych szmatławców i ich czytelników, takich od głodujących dzieci w Polsce. P.S. coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Dobrze, że chociaż mają, co do kieliszka wlać. Mamy zwycięzce w kategorii najgłupszy post roku. Gratulacje... Według ostatniego raportu GUS: 120 000 polskich dzieci przychodzi do szkoły głodnych, a dla ponad 70 000 jedynym posiłkiem w ciągu dnia jest obiad ze szkolnej stołówki. A ty wyskakujesz z jedzeniem w macdonaldzie... Z tym Wojewódzkim to też błysnąłeś. Ale jak dla ciebie zabawne jest, jak na antenie mówił 'Mariusz kochamy cię' to już nie mam pytań... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Dobrze, że chociaż mają, co do kieliszka wlać. Mamy zwycięzce w kategorii najgłupszy post roku. Gratulacje... Według ostatniego raportu GUS: 120 000 polskich dzieci przychodzi do szkoły głodnych, a dla ponad 70 000 jedynym posiłkiem w ciągu dnia jest obiad ze szkolnej stołówki. Bardzo często to, o czym piszesz wynika właśnie z tego, o czym pisze Sandwich. I to nie wina Tuska, Kaczyńskiego czy kogokolwiek innego, że ludzie mają tak ustawione priorytety. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:33 |