![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Padł blady strach na wszystkich, gdzie zamieszka ten okrutny człowiek. Są pogłoski, że mieszka w Dąbrowie Górniczej, ktoś widział dziwny konwój 12.02, który przyjechał do Ząbkowic około 3 w nocy. Czy to może być prawda?? Ten post edytował agrest czw, 13 lut 2014 - 09:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wrzuciłem temat, ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że ten człowiek będzie mieszkał, gdzieś w okolicy. To, że różne pojawiać się będą informacje na ten temat, to jest inna sprawa.
Mi nie jest obojętne czy facet będzie mieszkał blisko nas czy daleko. Właściwie to sam nie wiem, czy chciał bym wiedzieć czy tego typu gość mieszka , koło nas czy gdzieś daleko... Wiadomo, że takich degeneratów jest wielu na świecie, tylko że o Trynkiewiczu jest teraz głośno, a o innych po prostu nie wiemy, nie mamy świadomości, że jeden z nich jest np. naszym sąsiadem. Ale cała ta sprawa powoduje, że każdy z nas się zastanawia co by zrobił, gdyby Trynkiewicz stał się naszym sąsiadem?? Może po prostu lepiej wiedzieć, że realne zagrożenie jest blisko. Ten post edytował agrest czw, 13 lut 2014 - 10:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:09 |