![]() |
![]() |
Guest_kapral_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Ostatnio namnożyło się w DG różnych pizzerii. Gdzie wg was pizza smakuje najlepiej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Da Grasso bardzo dobra, Pizzera Raj rowiez pysznosci z dobrym piwkiem i La Bomba za cene i rowniez bardzo dobra.
Najgorsza? Pizza American kolo "dwojki" pizza tak okropna na ciescie francuskim czy czyms podobnym do takiego ciasta. Tele Pizza robi rowniez dobra pizze "carbonara" tylko cena niestety nie dla studenta ;-) BTW. Ten topic jest zly! bo czlowiek sie glodny robi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Najgorsza? Pizza American kolo "dwojki" pizza tak okropna na ciescie francuskim czy czyms podobnym do takiego ciasta. To nie jest dobry temat, bo to rzecz gustu. Mnie na przykład pizza z "American" bardzo smakowała i jeszcze pamiętam, że dostałem jakieś smaczne dodatki [inna rzecz, że ostatni raz zamawiałem stamtąd dość dawno i może coś się zmieniło]. A np. z takiej Ambrozji pizza mi nie smakuje odkąd odszedł jeden z kucharzy aczkolwiek "na piwku" można tam posiedzieć ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:19 |