![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W newsie jest tabela z cenami w poszczególnych sektorach jak i plan sektorów.
CYTAT Sprzedaż karnetów na sezon 2013/14 rozpocznie się z dniem 26 sierpnia. Wszyscy zainteresowani będą mogli dokonać ich zakupu przez Internet oraz w punktach partnerskich. czytaj więcej...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Skąd: MDC Nr użytkownika: 3,455 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak to dzisiaj było:
mecz na zasadzie drużyna indywidualnie mocniejsza (ogólnie kto widział ten wie, że szału nie ma) wygrała z drużyną słabszą w mało porywającym meczu. Ogólnie nie lubię personalnych wycieczek ale jestem bardzo ciekawy jak skonstruowany ma kontrakt Sassa, która przez cały mecz daje drużynie mniej niż Szczurek przez niecałe 10 minut, a mimo to w każdym meczu wychodzi w pierwszej szóstce. Zwycięstwo 3-0 cieszy, po trzech porażkach z rzędu, ale w poprzednich sezonach z drużynami z miejsc 8-10 zwycięstwo było brane za pewnik, w tym - patrz pierwszy mecz z Piłą. Hmmm, nie wiem czego życzyć Pani za stołem, wszystkiego pieniężnego czy powrotu na parkiet. Ogólnie gratulacje dla zarządu za transfery. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |