![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W newsie jest tabela z cenami w poszczególnych sektorach jak i plan sektorów.
CYTAT Sprzedaż karnetów na sezon 2013/14 rozpocznie się z dniem 26 sierpnia. Wszyscy zainteresowani będą mogli dokonać ich zakupu przez Internet oraz w punktach partnerskich. czytaj więcej...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 10 lut 13 Nr użytkownika: 5,156 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem na tym meczu. Chciałem zobaczyć obiecane "piękno siatkówki" i wesprzeć nasz lokalny zespół.
Poprzednio oglądałem mecz z trybun Hali Centrum jakieś półtora roku temu. Nie pamiętam już, z kim MKS wówczas się zmierzył, ale i nie ma co pamiętać. To był koszmar. Powiedziałem sobie wtedy, że dopóki Waldemar Kawka jest trenerem, więcej się nie wybiorę. I doczekałem się. I zdarzyła się rzecz niebywała - wszedłem drugi raz do tej samej, cuchnącej rzeki. A niby wszystko płynie... Pytanie, po co idzie się na mecz? Ażeby zobaczyć sportową rywalizację, przeżyć dobre emocje. A po co idzie się na mecz naszej drużyny? Bo jest nasza, kibic identyfikuje się z nią, wspiera i ona stosownie do tego zachowywać się powinna. Tymczasem nie było ani rywalizacji, zmagań sportowych, ani krzty szacunku dla kibiców. Zadrwiono ze mnie i olano ciepłym moczem. Nawet dziewuszki od szczotkowania parkietu odwalały chałę że hej. Dno totalne. Widocznie jedyne, co się liczy, to kasa. Kiedy znowu się wybiorę na mecz MKSu? Gdy obecny zarząd klubu będzie już tylko historią. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:04 |