![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W newsie jest tabela z cenami w poszczególnych sektorach jak i plan sektorów.
CYTAT Sprzedaż karnetów na sezon 2013/14 rozpocznie się z dniem 26 sierpnia. Wszyscy zainteresowani będą mogli dokonać ich zakupu przez Internet oraz w punktach partnerskich. czytaj więcej...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cóż, są ludzie, którzy przychodzą na mecze swojego ulubionego klubu - cieszą się ze zwycięstw, smucą porażkami, ale są z tym ZESPOŁEM na dobre i na złe... ale są i tacy, którzy (zaglądnąłem do tematów z ubiegłych sezonów) nie zniżą się do napisania ani słowa po odniesieniu zwycięstwa, natomiast po klęsce i w czasie kłopotów są natychmiast obecni na wszelkich forach, trybunach i jak sępy rozszarpują. Wtedy dla nich nie ma ZESPOŁU. Jest trener do bicia i ONI - nieomylni spece od siatkówki (ale i nie tylko - ukryci pod nickami, ci sami - co od dziesięciu lat nie potrafią przyjść na spotkanie forumowiczów i twarzą w twarz porozmawiać - nie tylko o siatkówce). Pewnie wiecie więcej od prezesów czy sponsorów, którzy wyłożyli pieniądze na te rozgrywki, czy choćby innych trenerów, którzy pracę tego już byłego trenera oceniali bardzo dobrze, ale co oni tam mogą wiedzieć.
Ja osobiście również dziękuję mu za to co udało się w DG osiągnąć. Szczególnie, że był trenerem z naszego miasta. Dla mnie osobiście miało to kolosalne znaczenie, że klub ten i jego sukcesy od początku budował jeden z NAS. Zmiana trenera stała się faktem. Czy to dobry moment? Zobaczymy. Życzę Nikoli jak najszybszego ogarnięcia tematu i tego, żeby MKS włączył się do walki o najwyższe cele. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:04 |