![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wnioskuję o wyłączenie możliwości anonimowego wypowiadania się na Forum.
-------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Ja jestem przeciwny przynajmniej na razie. Dopóki jesteśmy w stanie zapanować nad forum moim zdaniem jest to nie potrzebne. Oczywiście jestem za przymuszeniem ludzi regularnie wypowiadających się na forum do rejestracji. Ale należy zostawić furtkę dla ludzi, którzy piszą bardzo niewiele postów lub chcą słownie napisać jednego posta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jestem przeciwny przynajmniej na razie. Dopóki jesteśmy w stanie zapanować nad forum moim zdaniem jest to nie potrzebne. Oczywiście jestem za przymuszeniem ludzi regularnie wypowiadających się na forum do rejestracji. Ale należy zostawić furtkę dla ludzi, którzy piszą bardzo niewiele postów lub chcą słownie napisać jednego posta. Uważam, że właśnie teraz powinniśmy dyskutować w wyłączeniem anonimowości. Inaczej Forum zamieni się w bluzgowisko i zamiast pławić się we w miarę merytorycznej dyskusji będzie ociekać inwektywami. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |