![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/slask/dziennik-z...slaskiego/hznzx
"Mieszkańcy Strzemieszyc nie chcą bowiem na swoim terenie kompostowni odpadów. Mają również dość zasypywania dzielnicy szkłem z zakładu DSS Recykling, przerabiającego tu odpady szklane – wyjaśnia gazeta. Nie obrażamy się na to miasto, ale utworzenie powiatu ziemskiego byłoby dobrym rozwiązaniem, byśmy mogli pokazać, że sami potrafimy się rządzić - deklarują przedstawiciele stowarzyszenia. Jak podkreślają, tworzą ruch społeczny zmierzający do odzyskania niezależności od Dąbrowy Górniczej." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
aston ma bardzo słabą znajomość tematu kanalizacji i porównywania z innymi dzielnicami. Ja w Strzemieszycach jestem często. Na Korzeńcu jest dużo gorzej. Wszędzie błoto i kurz, dziury. Przez ponad rok (a na niektórych jeszcze dłużej) na rozkopanych ulicach nic się nie działo.
Autobusy jeżdzą objazdem już od ponad 2,5 roku. Ale nie będziemy się licytować kto ma gorzej. We wszystkich dzielnicach i w centrum są różne zaniedbania na wielu polach. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:50 |