![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Czy ktoś wie gdzie w Dąbrowie można pograć w tenisa? Latem to w sumie wiem, ale czy są jakieś korty pod dachem, które można wykorzystać w zimie?
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 22 wrz 11 Skąd: DG Nr użytkownika: 4,790 Płeć: Mężczyzna GG: 1310294 ![]() |
Gratulacje dla Mai Chwalińskiej i Pawła Kałuży. Trzeba przyznać iż wielki to sukces w mieście gdzie nie do końca jest gdzie grać w tenisa. Hala centrum nie posiada profesjonalnej nawierzchni choćby podobnej do tych na jakich odbywają się turnieje w Polsce i na świecie. A nawet jeśli chciałoby się ją wynająć to dla 16-to krotnego złotego medalisty turniejów Polski i międzynarodowych, obywatela Dąbrowy Górniczej Adriana Bogacz nie ma miejsca. Nie mam prawa posługiwać się innymi imionami i nazwiskami utalentowanych juniorów zdobywców czołowych miejsc w tenisowych tourach. Ale mam prawo napisać, że ci ludzie muszą uciekać z Dąbrowy Górniczej. Górnik Zabrze, Pro Ten Katowice, Azoty Chorzów dostają gotowych zawodników z naszego terenu.
Ten post edytował Jendrek74 czw, 19 wrz 2013 - 19:23
Załączony plik
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:32 |