![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szukam szewca najlepiej starej daty, a nie osobę po przekwalifikowaniu.
Mam kilka par butów do rozbicia, bugatti, geox, loake - chciałbym by było zrobione to profesjonalnie, bo buty do tanich nie należały i nie chce się narażać na stratę kilku stówek i tłumaczenia, że inaczej się nie dało. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Szukam szewca najlepiej starej daty, a nie osobę po przekwalifikowaniu. Mam kilka par butów do rozbicia, bugatti, geox, loake - chciałbym by było zrobione to profesjonalnie, bo buty do tanich nie należały i nie chce się narażać na stratę kilku stówek i tłumaczenia, że inaczej się nie dało. Średniej daty szewc jest w Gołonogu przy pomniku, naprawia ładnie - ale nie wiem, co z rozciąganiem. W każdym razie od razu mówił, jeżeli czegoś nie był w stanie zrobić. A tak z ciekawości - jaki jest sens kupowania drogich niepasujących butów? Dla szpanu? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:05 |