![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na drodze szybkiego (bez)ruchu do Katowic, mniej wiĘcej na wysokoŚci RoĹşdzienia szykuje siĘremont wiaduktu. Drogowcy przygotowywujĄ mijakĘ. Zatem, po zakoĹczeniu remontu wiaduktu na Pogoni, do Katowic bĘdzie siĘjeĹşdziŁo tak samo dŁugo, tylko Że w obie strony...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie kupuję oddolnych i cennych inicjatyw. Jestem zwolennikiem centralizmu i będę dopóki za autonomię, regiony itd będą się brać ludzie o takich wypowiedziach:
Dać Polsce Śląsk to tak, jak dać małpie zegarek. No i po 80 latach widać, że małpa zegarek zepsuła. Źródło: Zegarek z napędem autonomicznym, „Rzeczpospolita”, 24 maja 2008 bardzo zgrabna zagrywka godna Mefistofelesa. W oczywistym chamstwie tej wypowiedzi tkwi niewypowiedziana sugestia że tylko Niemcy są godne posiąść Śląsk Jestem Ślązakiem, nie Polakiem, i nie Polsce przyrzekałem, więc jej nie zdradziłem i nie czuję się zobowiązany do lojalności wobec tego państwa. Źródło: polskieradio.pl, Nie straszcie secesją i separatyzmem, 29 listopada 2010 bez komentarza Swego czasu korona brytyjska była silnym mocarstwem, a jednak trzynaście stanów się oderwało. – Może czas na opolskie parzenie herbaty? Źródło: wprost.pl, 29 listopada 2010 bardzo poważnie traktuje swoją "oddolną inicjatywę" ![]() No to rozpoczął się tradycyjny, narodowy onanizm, tym razem męskim tenisem. Mnie gra Janowicza się podoba - zwróciłem na nią uwagę już podczas Wimbledonu. Mam nadzieję, że przyjemności z oglądania dobrego tenisisty w akcji nie odbiorą mi patriotyczne spazmy komentatorów i tłuszcza z biało-czerwonymi flagami, która dla odmiany zacznie teraz odwiedzać światowe korty, choć nie wie co to smecz, lob czy gem napisał na Facebooku Gorzelik jakoś nie słyszałem z jego ust o onanizującej się tłuszczy z niebiesko-żółtymi flagami - i to są właśnie pewne subtelności, mocno zaakcentowane między wierszami choć niewypowiedziane. Najciekawsze teksty są właśnie między wierszami........ http://piotrusoan.salon24.pl/460929,gorzelik-gardzi-tluszcza - cały artykuł ciekawy, historia się lubi powtarzać swoją drogą Gorzelik jak Kożdoń CYTAT Czy w tym kraju ktoś oprócz Gorzelika walczy o większą niezależność regionów ?? Niestety ale ten wywrotowiec inspiruje innych do walki o niezalezność(!?) regionów: Ruch Autonomii Podlasia; Ruch Autonomii Mazur a pomysłom przyklaskuje Kazimierz Kutz - niezłomny obrońca polskości ![]() Ten post edytował Bathurst czw, 01 sie 2013 - 02:55 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |