![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
KONKURS
Co takiego przedstawia neon na wieŻowcu w centrum miasta? Dla mnie jak nic kolejarskie skrzydeŁka. POnad 30 tys poszŁo w ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czytając dziś portal nasze miasto Dziennik Zachodni bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość w sprawie Herbu i myślę że was drodzy forumowicze też to ucieszy bo pisaliśmy tutaj o tym wielokrotnie oto one.Nawet udało się przyspieszyć prace remontowe przy herbie.
Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza. Herb ma wkrótce świecić 2013-07-29, Aktualizacja: dzisiaj 10:56 Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza. Po naszym materiale o oględnie mówiąc bałaganie i zaniedbaniach, które jak się okazuje trudno dostrzec tym, którzy powinni to zrobić, coś jednak drgnęło w centrum miasta. N Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza: tak być nie powinno Jak wskazywali dąbrowianie, m.in. denerwowało ich to, że neonowy herb miasta, będący było nie było jego symbolem, po prostu nie świeci i rdzewieje na dachu wieżowca przy ul. Kościuszki. Co wtedy usłuszeliśmy w UM? – Neonowy herb miasta nie świeci w wyniku poważnej awarii zasilania neonu jak również skorodowania konstrukcji mocującej neon. Obecnie wydział otrzymał środki finansowe przeznaczone na wykonanie nowego neonu. Termin zakończenia realizacji prac przewidziany jest na wrzesień br. W związku z powyższym do czasu zakończenia prac neon będzie nieczynny – informowała Iwona Dalach, zastępca naczelnika Wydziału Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej UM. Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza: a jednak się dało Właśnie otrzymaliśmy jednak informację, że nie trzeba czekać do września, a neon będzie świecił już za kilka dni. - Wszystkie prace udało się wykonać wcześniej, trzeba jeszcze tylko dopracować kwestie związane z zasilaniem i neon będzie gotowy - informuje Bartosz Matylewicz z UM. Ten post edytował Grzegorz-dg pon, 29 lip 2013 - 11:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
? Neonowy herb miasta nie świeci w wyniku poważnej awarii zasilania neonu jak również skorodowania konstrukcji mocującej neon. Obecnie wydział otrzymał środki finansowe przeznaczone na wykonanie nowego neonu. Termin zakończenia realizacji prac przewidziany jest na wrzesień br. W związku z powyższym do czasu zakończenia prac neon będzie nieczynny ? informowała Iwona Dalach, zastępca naczelnika Wydziału Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej UM. Nie wiem jak was ale mnie przeraża beztroska pani Dalach. Skoro bowiem wie, że na wysokim budynku zamontowana jest przez kilka lat skorodowana konstrukcja to dlaczego nikt jej do tej pory nie zdemontował?! Skoro jest skorodowana to przecież może kogoś zabić. A wydział czekał na środki na nowy neon w takiej sytuacji? Ten post edytował vacu pon, 29 lip 2013 - 19:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Nie wiem jak was ale mnie przeraża beztroska pani Dalach. Skoro bowiem wie, że na wysokim budynku zamontowana jest przez kilka lat skorodowana konstrukcja to dlaczego nikt jej do tej pory nie zdemontował?! Skoro jest skorodowana to przecież może kogoś zabić. A wydział czekał na środki na nowy neon w takiej sytuacji? Baa... należy też zadać pytanie czy taki niestabilny neon na dachu nie przewróci całego wieżowca ? Może by można było wieżowiec wyburzyć i neon dać bezpiecznie na ziemi ? Hmm... |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie wiem jak was ale mnie przeraża beztroska pani Dalach. Skoro bowiem wie, że na wysokim budynku zamontowana jest przez kilka lat skorodowana konstrukcja to dlaczego nikt jej do tej pory nie zdemontował?! Skoro jest skorodowana to przecież może kogoś zabić. A wydział czekał na środki na nowy neon w takiej sytuacji? Baa... należy też zadać pytanie czy taki niestabilny neon na dachu nie przewróci całego wieżowca ? Może by można było wieżowiec wyburzyć i neon dać bezpiecznie na ziemi ? Hmm... bzenek nie doczytałeś dalej, to równie ironiczne było ![]() Coś jak 2-letni mercedes E prezeski PGNiG, który zagrażał jej zdrowiu i życiu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:38 |