![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
KONKURS
Co takiego przedstawia neon na wieŻowcu w centrum miasta? Dla mnie jak nic kolejarskie skrzydeŁka. POnad 30 tys poszŁo w ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakieś, może dwa lata temu, jak tak co chwile nie świeciła jakaś część herbu, to gdzieś czytałem info, że ptaki uszkadzają neony.
Jeżeli tak to, albo chińskie szkło, albo za cienkie szkło, albo projekt zły i za mało punktów mocowania neonów lub mało osłonięte. PS. Za PRL było mnóstwo neonów w DG np. na bloku przy Kościuszki 29 była reklama: UBIERA PANÓW modnie i wygodnie "BYTOM" i pamiętam jak za łebka byłem na tym dachu (z co najmniej 15 lat już w tedy nie świeciły - ok roku 92) i prawie wszystkie były całe i kompletne, a konstrukcja była mocarna. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakieś, może dwa lata temu, jak tak co chwile nie świeciła jakaś część herbu, to gdzieś czytałem info, że ptaki uszkadzają neony. No pięknie, nie dość, że s*ają nam na herb miasta to jeszcze go uszkadzają. Zresztą wiecie już co myślę o gołębiach w ścisłym centrum miasta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:10 |