![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
KONKURS
Co takiego przedstawia neon na wieŻowcu w centrum miasta? Dla mnie jak nic kolejarskie skrzydeŁka. POnad 30 tys poszŁo w ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
vacu CYTAT Skoro jest skorodowana to przecież może kogoś zabić. - skorodowany nie oznacza, że może spaść komuś na głowę? No ja tam nie właziłem ale skoro ma tylko rdzawy nalot to po co wymieniają całość, może wystarczyłoby przeczyścić/wypiaskować, pomalować i z powrotem? Z tego wnioskuję, że jest w złym stanie więc się niepokoję, że dopiero po interwencji mieszkańców podjęto kroki. Myślę że konstrukcja mocująca neon nie była aż w takim złym stanie by mogła spasć ciężko mi jest ocenić jak to wyglądało bo nie byłem na dachu bloku na Kościuszki ,bardziej były moim zdaniem tam problemy z zasilaniem często było tak że świeciła np połowa herbu. No i mnie się też tak wydaje dlatego moje oburzenie powyżej jest lekko ironiczne, ktoś sobie przy okazji zarobi na nowym a może wystarczyłoby zajrzeć do puszki i spiąć przewody ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |