![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
KONKURS
Co takiego przedstawia neon na wieŻowcu w centrum miasta? Dla mnie jak nic kolejarskie skrzydeŁka. POnad 30 tys poszŁo w ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czytając dziś portal nasze miasto Dziennik Zachodni bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość w sprawie Herbu i myślę że was drodzy forumowicze też to ucieszy bo pisaliśmy tutaj o tym wielokrotnie oto one.Nawet udało się przyspieszyć prace remontowe przy herbie.
Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza. Herb ma wkrótce świecić 2013-07-29, Aktualizacja: dzisiaj 10:56 Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza. Po naszym materiale o oględnie mówiąc bałaganie i zaniedbaniach, które jak się okazuje trudno dostrzec tym, którzy powinni to zrobić, coś jednak drgnęło w centrum miasta. N Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza: tak być nie powinno Jak wskazywali dąbrowianie, m.in. denerwowało ich to, że neonowy herb miasta, będący było nie było jego symbolem, po prostu nie świeci i rdzewieje na dachu wieżowca przy ul. Kościuszki. Co wtedy usłuszeliśmy w UM? – Neonowy herb miasta nie świeci w wyniku poważnej awarii zasilania neonu jak również skorodowania konstrukcji mocującej neon. Obecnie wydział otrzymał środki finansowe przeznaczone na wykonanie nowego neonu. Termin zakończenia realizacji prac przewidziany jest na wrzesień br. W związku z powyższym do czasu zakończenia prac neon będzie nieczynny – informowała Iwona Dalach, zastępca naczelnika Wydziału Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej UM. Herb Kościuszki Dąbrowa Górnicza: a jednak się dało Właśnie otrzymaliśmy jednak informację, że nie trzeba czekać do września, a neon będzie świecił już za kilka dni. - Wszystkie prace udało się wykonać wcześniej, trzeba jeszcze tylko dopracować kwestie związane z zasilaniem i neon będzie gotowy - informuje Bartosz Matylewicz z UM. Ten post edytował Grzegorz-dg pon, 29 lip 2013 - 11:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |