![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Wiem,ze dawno mnie nie bylo, ale co zrobic. Niestety zycie sprawilo, ze mieszkam poza granicami Polski, ale przy odrobinie czasu wezme sie za to forum. Zawsze wracam i bede wracal do tego miasta i czuje sie z nim zwiazany. Anyway, przejdzmy do sedna. Domena i serwer sa oplacone. Dzis przelalem im pieniadze wiec nie ma co sie martwic, ze forum zniknie. Dziekuje wszystkim za pomoc w prowadzeniu forum. Widze,ze z roku na rok rosniemy w sile. Pozdrawiam wszystkich i jak pisalem wczesniej postaram sie zrobic wszystko zeby bylo caly czas tylko lepiej. Dzieki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
.A może by wprowadzidz takie coś aby na naszym forum reklamowały się firmy instytucje lokalne np w postaci adresów stron itp a administrator by pobierał opłaty tylko nie wiem czy jest taka możliwość.A kto jest właścicielem administratorem forum.Ze swej strony ja też się dołoże do składki. eee lepiej nie, zrobi się komercyjnie zbyt bardzo ![]() Jak ktoś chce to przecież sam reklamuje swoje usługi w odpowiednim dziale - nikt jeszcze nikogo za to zjadł. Ten post edytował Bathurst nie, 07 lip 2013 - 19:27 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:56 |