![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,
Szukam gazownika z DG a konkretniej osoby, która może mi podłączyć "junkersa" czyli gazowy podgrzewacz wody. Niestety usługa jest mi potrzebna pilnie a "mój" gazownik jest zawalony robotą i nie da rady, ktoś może podrzucić jakieś namiary? Byłbym wdzięczny ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przepisując z aktualnej gazetki SM Lokator - "U Siebie"
CYTAT Gaz-woda, naprawa, montaż piecyków. Przeróbki instalacji gazowej i wodnej. Autoryzowany instalator Bosch, Junkersy, Termet S A, serwis bojlerów gazowych, tel. 602-335-618 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
przepisując z aktualnej gazetki SM Lokator - "U Siebie" CYTAT Gaz-woda, naprawa, montaż piecyków. Przeróbki instalacji gazowej i wodnej. Autoryzowany instalator Bosch, Junkersy, Termet S A, serwis bojlerów gazowych, tel. 602-335-618 Nie mogę już edytować więc pod pod postem ale polecam tego Pana - ostatecznie skorzystałem z jego usług, naprawdę solidna firma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:59 |