![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Transfery budzą jak zwykle spore emocje, ale może zagłosujemy i wybierzemy najlepszą zawodniczkę MKS-u w przekroju całego sezonu, czyli występów w Orlen Lidze, Pucharze Polski oraz Lidze Mistrzyń.
Dla mnie osobiście taką zawodniczką była Charlotte Leys, choć wydaje mi się, że mogłaby to być Ivana, ale kontuzja spowodowała, że straciła szansę na swój najlepszy sezon w DG. Jakie są wasze typy? Dla ułatwienia link do rankingów OL -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm Mały...ja nie rozumiem też wszechobecnej fascynacji Krysią...ona tylko fikołaki umie robić...większość odbioru idzie w bok, nie w góre...faktem jest że kilka widowiskowych obron jej się udało, ale podejrzewam że każda libero ma takie na koncie...ogólnie Krycha jak dla mnie powinna być do wymiany, ale kółko wzajemnej adoracji jest dość mocne w DG
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
hmm Mały...ja nie rozumiem też wszechobecnej fascynacji Krysią...ona tylko fikołaki umie robić...większość odbioru idzie w bok, nie w góre...faktem jest że kilka widowiskowych obron jej się udało, ale podejrzewam że każda libero ma takie na koncie...ogólnie Krycha jak dla mnie powinna być do wymiany, ale kółko wzajemnej adoracji jest dość mocne w DG ![]() Gdyby nie obrona to nie byłoby kontrataku. A w tej kwestii Dąbrowa bardzo wysoko była. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm Mały...ja nie rozumiem też wszechobecnej fascynacji Krysią...ona tylko fikołaki umie robić...większość odbioru idzie w bok, nie w góre...faktem jest że kilka widowiskowych obron jej się udało, ale podejrzewam że każda libero ma takie na koncie...ogólnie Krycha jak dla mnie powinna być do wymiany, ale kółko wzajemnej adoracji jest dość mocne w DG ![]() Gdyby nie obrona to nie byłoby kontrataku. A w tej kwestii Dąbrowa bardzo wysoko była. I wszystko dzieki Krysi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:26 |