![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS gra krótko w ekstraklasie ale za to już w trzeciej w swojej historii
![]() CYTAT Na mocy umowy pomiędzy Polkomtel SA, PKN Orlen SA a Polskim Związkiem Piłki Siatkowej do 2016 roku obie firmy będą równorzędnymi sponsorami krajowych rozgrywek ligowych oraz reprezentacji Polski. W związku z tym żeńska ekstraklasa zmienia nazwę. Od nowego sezonu rozgrywki toczyć się będą w ramach ORLEN Ligi. czytaj więcej...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
oj, jak żal tego złota dla Dąbrowy. No niestety, Panie przegrały ten finał tak jak mówiłem w Sopocie. Szkoda, bo srebro mimo, że jest sukcesem to jednak przegrane złoto i nie smakuje tak dobrze. Ale napewno częściej będe pojawiał się na hali w nowym sezonie, bo warto
ps. Ochrona ( jak to bywa na takich imprezach ) pokazała, że to totalni buce i kretyni. Po meczu kulturalnie chcąc wyjść z hali górą ( skąd miałem wiedzieć że nie wolno ) udałem się ku wyjściu. Zatrzymał mnie chłystek 159 w kapeluszu i mówi: nie wolno. Pytam się grzecznie: dlaczego, a on bo nie. Zapytałem grzecznie to gdzie mam się kierować do wyjścia, bo chce iść do domu. A on: tędy nie wolno. Skwitowałem go staropolskim: a to pier***l się bucu, jak nie potrafisz wykonywać swojej pracy i poszedłem do niższego wyjścia. Ten post edytował savalas sob, 04 maj 2013 - 23:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:08 |