![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie zaraz napadnie mnie Kamil, ale już sie do tego przyzwyczailem...
gratuluje Panowie... http://www.blokaut.net/aktualnosci/pokaz/2...+prostytutki%22 rzeczywiscie jestescie kozaki ![]() ale chcialbym zobaczyc jak takie chojraki bedziecie w Sopocie ;P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie kibice piłkarscy to jest całkiem inna bajka, sami dobrze wiecie że kibice siatkarscy są przez nich traktowani z przymrużeniem oka. To co dla was jest skandalem czyli te słynne "atomowe prostytutki" czy potyczki słowne z sympatykami z Sopotu dla kibiców piłkarskich jest śmiechem na sali i nie mówię tutaj o fanatykach ale o zwykłych oglądaczach piłki. Dwa różne światy, dlatego nie wiem czemu Kamillll się tak oburzył na moje słowa o spokojnym chodzeniu w barwach MKSu ? Przecież sytuacja w Dąbrowie jest jasna i klarowna, są kibice MKSu i są kibice Zagłębia a są częste przypadki kibiców odwiedzających i hale Centrum i stadion Ludowy. A mogłoby być przecież inaczej mało jest takich przykładów gdzie kibice z jednego miasta nie przepadają za sobą ?
Mały ale o co ci chodzi, ty myślisz że barwy się tylko w Polsce traci ? Ile razy mam wam powtarzać że pewnych rzeczy nie zmienicie. Nawet "Żelazna Dama" sobie z tym nie poradziła a tak była chwalona na całym świecie za walkę z pseudokibicami. Ten post edytował danielmdc śro, 24 kwi 2013 - 21:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:09 |