![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie zaraz napadnie mnie Kamil, ale już sie do tego przyzwyczailem...
gratuluje Panowie... http://www.blokaut.net/aktualnosci/pokaz/2...+prostytutki%22 rzeczywiscie jestescie kozaki ![]() ale chcialbym zobaczyc jak takie chojraki bedziecie w Sopocie ;P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bathurst na Wyspach ostatnimi czasy więcej dzieje się na trybunach i po za nimi niż u nas
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bathurst na Wyspach ostatnimi czasy więcej dzieje się na trybunach i po za nimi niż u nas ![]() ![]() ![]() stary ty jesteś takim prymitywem czy masz 13 lat? co ty za brednie wypisujesz? łaskę robisz że nie ganiasz mnie za barwy jakieś? mam się cieszyć? ogłupione społeczeństwo? przeczytaj co ty wypisujesz i zastanów się jeszcze raz kto jest ogłupiony... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:03 |