![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam nowy temat o stanie technicznym naszych przejść podziemnych
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W przejściu Centrum zamontowali nad schodami nowe panele z blachy wydaje się to być bardziej trwałe .Pojawił się też nowy problem zaczęto malować sprajem ściany.Mnie dziwi aż tak duża dewastacja tego przejścia przecież przejście jest monitorowane mamy monitoring wizyjny w siedzibie straży miejskiej czy nie można by tam wysłać patroli nieoznakowanych w nocy kiedy ktoś dewastuje to przejście ,przecież na monitoringu widać kiedy i w jakich godzinach dochodzi do największych zniszczeń.Mam tu jeszcze jedną uwagę aby monitoringiem miejskim objąć przejście podziemne Merkury jest to jedno z nielicznych przejść w DG które niema monitoringu.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W przejściu Centrum zamontowali nad schodami nowe panele z blachy wydaje się to być bardziej trwałe .Pojawił się też nowy problem zaczęto malować sprajem ściany.Mnie dziwi aż tak duża dewastacja tego przejścia przecież przejście jest monitorowane mamy monitoring wizyjny w siedzibie straży miejskiej czy nie można by tam wysłać patroli nieoznakowanych w nocy kiedy ktoś dewastuje to przejście ,przecież na monitoringu widać kiedy i w jakich godzinach dochodzi do największych zniszczeń.Mam tu jeszcze jedną uwagę aby monitoringiem miejskim objąć przejście podziemne Merkury jest to jedno z nielicznych przejść w DG które niema monitoringu. Jeszcze SM ktoś zrobi krzywdę ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:52 |