![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm Jest dosc puzno juz jutro zrobie foto o jakie lawkui chodzi !!!!!!!!!!!
Pytanko. Dlaczego takich lawek urzad nie zrobil zamiast tych starych ? Zapewne odp bedzie ,ze starsi ludzie nie mieli by gdzie siedziec, ale moim zdaniem projektant lawek byl kolesiem i trafil w samop sedno projektujac swoja lawke. Jeszcze tej nowej nie widzialem zdewastowanej. Poprostu zlookal ,ze mlodzi ludzie lubia przesiadywac na oparciach i po dnich zrobil projektant lawy, ktore sie w 100 % sprawdzaja, ale dlaczego ich jest tak malo i dlaczego sa one w miejscach z ktorych Policja zawija za samo siedzenie ???????????????? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Postanowiłem dać tutaj sezonowy temat o ławkach w naszym mieście jako że nadchodzi sezon letni wiele z nich po zimie jest brudnych,zaniedbanych z wielu ławek odszedł po zimie lakier ochronny chroniący siedzisko .Dam tu kilka przykładów takich miejsc plac przed PKZ ławki od strony przystanku zeszła warstwa ochronna lakieru ,w dalszej częsci placu dużo ławek też zniszczonych lub przydało by im się malowanie farbą.Przed DH Centrum centrum to samo warstwa ochronna na siedzisku już zeszła dawali tam chyba nowe ławki w 2010 roku po przetargu .Deptak na Aleji Tadeusza Kościuszki to samo dużo ławek do odnowienia po zimie .Opisałem tu kilka przykładów które ja sam zauważyłem jako mieszkaniec centrum miasta czy nie można by bardziej zabezpieczyć tych ławek preparatami ochronnymi do drewna żeby ławki tak szybko nie niszczyły się.A jak jest w waszych dzielnicach miasta zostaje nam jeszcze plac Bema deptak na Mydlicach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |