IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanie logistyczne
ania
post nie, 26 paź 2003 - 20:13
Post #1

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 23

Powiedzcie mi Moi Drodzy gdzie moŻna siĘzatrzymaĆ w Waszym mieŚcie na noc, Żeby nie byŁa to totalna mordownia i Żebym nie zapŁaciŁa wiĘcej niŻ 200 - 250zŁ?
A jeŚli nawet nie w samej DĄbrowie to w miarĘbliskich okolicach? (tak, Żeby moŻna tam byŁo bez problemu dostaĆ siĘbez samochodu - czyli taksÓwkĄ, autobusem, itp.)

Ania
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ania
post pon, 27 paź 2003 - 11:04
Post #2

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 23

biggrin.gif

No wiĘc jeŚli nic nie stanie mi na przeszkodzie (czyli uda mi siĘpokonaĆ wszelkie kŁody rzucane mi pod nogi przez US, zarejestrowaĆ siĘjako pŁatnik VATu i co za tym idzie odebraĆ z firmy kasĘza ten miesiĄc) mam zamiar wybraĆ siĘdo DĄbrowy 7 listopada na jakieŚ 2-3 dni. WczeŚniej myŚlaŁam o 14.11, ale kolejarze coŚ nie bardzo majĄ ochotĘpracowaĆ, a jako czŁowiek leniwy, ktÓry jeszcze nie ma prawa jazdy jestem od nich uzaleŻniona. Ale tak naprawdĘto dokŁadny termin bĘdĘznaŁa pod koniec tego tygodnia (jak juŻ skończĘzaŁatwiaĆ te wszelkie nieszczĘsne formalnoŚci skarbowe)

Pytanie zasadnicze - jak wyglĄda wieczorna komunikacja pomiĘdzy DG a Sosnowcem? Sorry, Że siĘpytam jak laik (ale nim jestem - ostatnie wspomnienia z Waszego miasta mam sprzed blisko 4 lat), ale czy w grĘwychodzĄ tylko taksÓwki, i oczywiŚciezza ile tak plus minus? MuszĘsobie zrobiĆ biznesplan tongue.gif ObejrzaŁam sobie stronĘinternetowĄ tego hotelu o ktÓrym mÓwicie i faktycznie wyglĄda ok. ZresztĄ akurat na Orbisie jeszcze siĘnigdy nie zawiodŁam.

Misiek - to sŁodziutkie, ale czy zawsze zapraszasz obce kobiety do siebie na noc? tongue.gif UwaŻaj, bo to siĘmoŻe Ĺşle skończyĆ tongue.gif

Pozdrawiam

Ania
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza