![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
Powiedzcie mi Moi Drodzy gdzie moŻna siĘzatrzymaĆ w Waszym mieŚcie na noc, Żeby nie byŁa to totalna mordownia i Żebym nie zapŁaciŁa wiĘcej niŻ 200 - 250zŁ?
A jeŚli nawet nie w samej DĄbrowie to w miarĘbliskich okolicach? (tak, Żeby moŻna tam byŁo bez problemu dostaĆ siĘbez samochodu - czyli taksÓwkĄ, autobusem, itp.) Ania |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
![]() No wiĘc jeŚli nic nie stanie mi na przeszkodzie (czyli uda mi siĘpokonaĆ wszelkie kŁody rzucane mi pod nogi przez US, zarejestrowaĆ siĘjako pŁatnik VATu i co za tym idzie odebraĆ z firmy kasĘza ten miesiĄc) mam zamiar wybraĆ siĘdo DĄbrowy 7 listopada na jakieŚ 2-3 dni. WczeŚniej myŚlaŁam o 14.11, ale kolejarze coŚ nie bardzo majĄ ochotĘpracowaĆ, a jako czŁowiek leniwy, ktÓry jeszcze nie ma prawa jazdy jestem od nich uzaleŻniona. Ale tak naprawdĘto dokŁadny termin bĘdĘznaŁa pod koniec tego tygodnia (jak juŻ skoĹczĘzaŁatwiaĆ te wszelkie nieszczĘsne formalnoŚci skarbowe) Pytanie zasadnicze - jak wyglĄda wieczorna komunikacja pomiĘdzy DG a Sosnowcem? Sorry, Że siĘpytam jak laik (ale nim jestem - ostatnie wspomnienia z Waszego miasta mam sprzed blisko 4 lat), ale czy w grĘwychodzĄ tylko taksÓwki, i oczywiŚciezza ile tak plus minus? MuszĘsobie zrobiĆ biznesplan ![]() Misiek - to sŁodziutkie, ale czy zawsze zapraszasz obce kobiety do siebie na noc? ![]() ![]() Pozdrawiam Ania |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |