![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS gra krótko w ekstraklasie ale za to już w trzeciej w swojej historii
![]() CYTAT Na mocy umowy pomiędzy Polkomtel SA, PKN Orlen SA a Polskim Związkiem Piłki Siatkowej do 2016 roku obie firmy będą równorzędnymi sponsorami krajowych rozgrywek ligowych oraz reprezentacji Polski. W związku z tym żeńska ekstraklasa zmienia nazwę. Od nowego sezonu rozgrywki toczyć się będą w ramach ORLEN Ligi. czytaj więcej...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam zaryzykuje i dam stan rywalizacji 3:0. Wprawdzie przerwy nam ostatnio nie służyły, ale mam takie wrażenie, że odpoczynek pozytywnie wpłynął na nasz zespół. Poza tym, wydaje mi się, że to najlepszy czas na awans do finału.
PS Na fanpag'u Sportowa Dąbrowa do wygrania kolejny kalendarz. Zasady takie jak poprzednio, czyli: Lajkujemy fanpage Sportowa Dąbrowa i udostępniamy zdjęcie. Ze wszystkich zgłoszeń - osoba, która podarowała kalendarz na ten konkurs wyłoni zwyciężcę. Konkurs trwa do piątku poprzedzającego najbliższy mecz, a kalendarz będzie do odbioru po pierwszym meczu z BKS-em. Zapraszam do zabawy! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:08 |