![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
poszukuję dobrego dermatologa w DG lub okolicy, przyjmującego na kasę chorych. Ktoś może jakiegoś polecić? Pytanie drugie: polecono mi nazwisko Berger- Miedzińska, ale coś nie udaje mi się dowiedzieć gdzie ona przyjmuje, ktoś wie? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: wto, 28 wrz 10 Nr użytkownika: 4,122 Płeć: Kobieta ![]() |
dr Warwas, to kompletne nieporozumienie :/ Jak byłam dzieckiem, to niewłaściwie leczyła moją chorobę. Mogły mi zostać blizny na całe życie. Na szczęście w odpowiednim czasie trafiłam do dobrego lekarza, który za głowę się złapał, jak usłyszał, co za eksperymenty na mnie pani Warwas przeprowadzał
![]() Dzwoniłam dzisiaj pod nr telefonu, który jest podany na internecie do Pani dr Miedzińskiej. Niestety, jakaś pani w rejestracji (tak mnie poinformowano) powiedziała, że pani dr już nie przyjmuje :/ Może nr jest zły. Przejdę się na Konopnickiej osobiście i sprawdzę co i jak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:34 |