![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WpisaŁem w Goolach: "dĄbrowa gÓrnicza forum", i dostaŁem
QUOTE spoŚrÓd okoŁo 38,200 w jĘzyku Polski dla zapytanie dĄbrowa gÓrnicza forum. (Znaleziono w 0,36 sek.) a wŚrÓd nich: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=334 http://dabrowagornicza.naszemiasto.pl/forum/5503.html PrzejrzaŁem pierwszych 10 stron i znalazŁem 2 (sŁownie dwa, nie liczĄc niniejszego) fora poŚwiĘcone tylko naszemu miastu. Na Gazecie w ostatnim tygodniu byŁy trzy wypowiedzi, na NaszmMieŚcie ani jednej (ostatna z 27.08.2004). Na niniejszym forum zarejestrowanych jest 68 osÓb. 28 ma 10 i wiĘcej wpisÓw, 7 po wiĘcej niŻ 100. Ostatnio wypowiada siĘregularnie okoŁo 20 osÓb. CoŚ jest nie tak: stukilkudziesiĘciotysiĘczne miasto, i taka nĘdza? Jak sĄdzicie, jaki jest tego powÓd? Mam swojĄ teoriĘ, ale pozwolĘsobie jĄ zaprezentowaĆ dopiero po jakowymŚ odzewie na mÓj wpis. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Sorki że wyciągam tak stary temat ale nie wiedziałem gdzie to napisać:)
![]() Chętnie jeśli forum dostanie nową domenę mogę pomóc w wypozycjonowaniu forum na googlach. Wystarczy aby pododawać forum do katalogów publicznych znajdujących się w internecie. Czym więcej linków do forum tym wyższa pozycja w google, no i większe prawdopodobieństwo że ludzie na nie trafią. 8) Mam jeszcze taką sugestię, gdyż sporo osób widzę jest zarejestrowanych a wchodzi na to forum niezbyt ich duża liczba, a pisze jeszcze mniej, dlatego myślę, że dobrym pomysłem, wręcz niezbędnym byłoby jeśli forum dostanie nową domenę wysłanie maili do zarejestrownych osób (o ile się nie myle powinna być taka opcja w panelu administracyjnym - masowa korespondencja) z informacją o zmianie adresu, no i oczywiscie dzięki temu przypomnienie się tym którzy zarejestrowali się, ale aktualnie nie korzystają z forum. :) Co do tematu nowej domeny, ciekaw jestem czy adres obecny także zostanie i czy będzie można także spod tego adresu wchodzić na forum? Kolejne moje spostrzeżenie dotyczy wyglądu forum, myślę że też można by nad tym popracować, jeśli nie zmieniać obecnego to chociaż dodać jakąś inną nową skórkę. Wtedy użytkownik sam by mógł zdecydować jaka forma mu odpowiada. Ciekawi mnie także to czy kiedykolwiek, ktoś z forumowiczów lub admin starał się o umieszczenie linka do forum na oficjalnej stronie urzędu miejskiego?? Jeśli nie, może warto by uderzyć do rzecznika prasowego i zobaczyć jak się na to zapatrują. Warto by także uzyskać informację czy nie dałoby rady umieścić linka np na dabrowa.naszemiasto.pl , zaglebie.info i innych podobnych. :roll: Co o tym myślicie?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:57 |