![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Dlaczego iluminacja na PKZ ciagle nie dziala albo dziala tylko czesciowo z przodu :?:
I dlaczego nikt nie zainteresuje sie iluminacja wiezy bazyliki MBA :?: :?: :?: Majac taka perelke (szczegolnie taka wieze) - dlaczego w nocy sie jej nie podswietli :?: Zmieniloby to calkowicie wyglad tego miasta noca, bo wieza jest widziana ze wszystkich dzielnic polozonych blisko centrum. Zamiast tego wyrzuca sie w bloto (niemal doslownie) kase na ten herb kolo nemo i "sportowa dabrowe", ktore juz teraz tylko strasza wraz z pobliska "inwestycja reklamowa" ![]() Inna sprawa to neonowy herb- dopiero od niedawna jest naprawiony i nawet wydaje mi sie jakis inny jakby zostal zmodernizowany, ale moze dlatego ze go nie moglem ogladac (jak i pozostali mieszkancy) w calej swojej okazalosci przez tak dlugi czas. Ten post edytował kwintosz czw, 07 gru 2006 - 14:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak bardzo ładnie to oświetlenie wygląda daje ładne białe światło i mocną barwę przez to też centrum nabrało innego blasku przy tym oświetleniu.A mam takie pytanie trochę inne jak wam się podoba świąteczna choinka w centrum mnie się nie podoba ma tylko sam,żółte lampki bardzo słabo w tym roku ubrana,.powinno być więcej ozdób choinkowych czy szpic jakiś brakuje jej coś Apeluję tutaj do osób odpowiedzialnych za wystrój miasta aby w przyszłym roku postarano się upiększyć bardziej to nasze drzewko świąteczne w tamtym roku w centrum miasta królowały ozdoby z mikołajów a teraz widze że dali nowe ozdoby świecące choinki na słupach ,pamiętam jak jeszcze chyba rok temu albo dwa kładli na gałęzie drzew taki łańcuch świetlny na ulicy Tadeusza Kościuszki też to fajnie wyglądało w tym roku tego nie ma.Ostatnio przeczytałem na stronie Bipu DG że miasto ogłosiło przetarg na 3 kolejne lata i szukają firmy która by się zajeła rozwieszaniem,konserwacją i trzymaniem w magazynach tych ozdób może ten rok był taki przejściowy bo pisało też tam o zakupie nowych ozdób tak więc może w tym roku nie zdążyli już nic kupić.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak bardzo ładnie to oświetlenie wygląda daje ładne białe światło i mocną barwę przez to też centrum nabrało innego blasku przy tym oświetleniu.A mam takie pytanie trochę inne jak wam się podoba świąteczna choinka w centrum mnie się nie podoba ma tylko sam,żółte lampki bardzo słabo w tym roku ubrana,.powinno być więcej ozdób choinkowych czy szpic jakiś brakuje jej coś Apeluję tutaj do osób odpowiedzialnych za wystrój miasta aby w przyszłym roku postarano się upiększyć bardziej to nasze drzewko świąteczne w tamtym roku w centrum miasta królowały ozdoby z mikołajów a teraz widze że dali nowe ozdoby świecące choinki na słupach ,pamiętam jak jeszcze chyba rok temu albo dwa kładli na gałęzie drzew taki łańcuch świetlny na ulicy Tadeusza Kościuszki też to fajnie wyglądało w tym roku tego nie ma.Ostatnio przeczytałem na stronie Bipu DG że miasto ogłosiło przetarg na 3 kolejne lata i szukają firmy która by się zajeła rozwieszaniem,konserwacją i trzymaniem w magazynach tych ozdób może ten rok był taki przejściowy bo pisało też tam o zakupie nowych ozdób tak więc może w tym roku nie zdążyli już nic kupić. Choinka jest żenująca. Nie przystoi żeby w mieście 130tys. była taka mizeria... Śliczna jest w Bielsku Białej... Ulica 3-go Maja też ubrana skromnie... Generalnie oświetlenie świąteczne w tym roku było żenujące... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:50 |