![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Proszę o radę, potrzebuje namiary na dobrego producenta mebli kuchennych na wymiar, ale meble muszą być drewniane. Chcę zmienić meble, a te z niewiadomo czego zbyt trwałe nie są, wiec zostaje tylko drewno. Wspomóżcie radą kto, za ile i w jakim czasie takie robił. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja takie rzeczy zlecam tu i nigdy mnie nie zawiedli
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
ja takie rzeczy zlecam tu i nigdy mnie nie zawiedli Dzięki wielkie za ten kontakt. Właśnie jestem po montażu i myślę, że skorzystam jeszcze z ich usług. meble są z rewelacyjnych materiałów, świetnie wykonane i cena na prawdę konkurencyjna. Nawet nie wiedziałam, ze co takiego jest w DG bo mi wyszukiwarki ich nie pokazały. Zapytanie projektowe o zabudowę wysłałam chyba do 12 firm u trzech byłam osobiście i dopiero firma która mi poleciiłeś zrobiła na mnie najlepsze wrażenie. Dzięki raz jeszcze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |