![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Skąd: MDC Nr użytkownika: 3,455 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś może ma informację dotyczącą wyników głosowania, które odbyło się podczas wtorkowego meczu ? Mam nadzieję że był to ostatni występ Wasia i wracamy do starych sprawdzonych metod.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 10 gru 12 Nr użytkownika: 5,120 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałem poruszyć temat wyboru osoby komentującej mecze. Osobiście jest mi to obojętne kto będzie komentować, ale zastanawia mnie sposób, a mianowicie sonda w jaki mma zostać dokonany ów wybór. Co muszą w tym momencie czuć obaj panowie?
Nie wspomnę już o ostatnim newsie: http://mks.dabrowa.pl/2,1812,poznalismy-wy...h-spikerow.html To był pewnie pomysł tego żenującego Babczyka. Brawo wspaniała wypowiedź, ciekawe jak długo nad tym myślał bo widać że przygotowana dużo wcześniej... A MOŻE BY TAK ZROBIŹ SONDĘ CZY WYWALIĆ TEN OKROPNY MARKETING Z KLUBU? Panie Prezesie jeśli pan tutaj zagląda to powinien Pan o tym pomyśleć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:54 |