IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Głosowanie - spiker
LukB
post pon, 10 gru 2012 - 19:57
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,455

Czy ktoś może ma informację dotyczącą wyników głosowania, które odbyło się podczas wtorkowego meczu ? Mam nadzieję że był to ostatni występ Wasia i wracamy do starych sprawdzonych metod.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Człowiek
post pią, 14 gru 2012 - 20:44
Post #2

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,189

CYTAT
Prezentujemy wyniki sondy, którą przypomnijmy rozdawaliśmy przed oraz w czasie meczu Ligi Mistrzyń z niemieckim Dresdner S.C. w holu Hali „Centrum”, każdy mógł również oddać głos biorąc ankietę ze Sklepu Kibica. W sumie wydrukowaliśmy 500 ankiet, z których rozdane zostały 394 ankiety, a wróciło do nas 301 głosów. Dziękujemy za zaangażowanie! Warunkiem oddania głosu było podanie numeru karty kibica, karnetu lub biletu spośród których rozlosowaliśmy klubowy upominek, a zwycięski okazał się karnet o numerze A 171. Nagrodę można odebrać podczas najbliższego meczu z AZS Białystok w sklepie kibica.

Wyniki sondy:

1. Jestem za tym by mecze prowadził dotychczasowy spiker Marian – 188 głosów (62,46%)

2. Jestem za tym by mecze prowadził nowy spiker Michał – 25 głosów (8,31%)

3. Jestem za tym by mecze prowadził duet spikerów - 88 głosów (29,24%)

Poprosiliśmy również o komentarz dotyczący ankiety jak i jej wyników Marcina Babczyka – Marketing Managera klubu:

- Wyniki sondy mnie nie zaskakują bo są odzwierciedleniem opinii i komentarzy jakie do klubu docierały od początku sezonu. Chcieliśmy jednak dać możliwość wypowiedzenia się większej grupie kibiców bo to przecież dla nich rozgrywane są mecze i kreowana jest cała ta otoczka związana z widowiskiem sportowym. Na pewno większość kibiców ma sentyment do Pana Mariana, który można śmiało powiedzieć jest spikerską twarzą w Hali Centrum od wielu lat i nie ma mowy by tutaj nastąpiła jakaś zmiana. Natomiast wybór kibiców nie jest zupełnie jednostronny, dlatego też nie można powiedzieć żeby koncepcja duetu spikerów była złym pomysłem, mówimy przecież o meczach siatkówki, które w Polsce mają szczególną, dynamiczną oprawę, a na trybunach bawią się nie tylko zagorzali kibice i znawcy sportu ale i całe rodziny z dziećmi. Kibice, którzy jeżdżą na mecze reprezentacji czy po innych ligowych halach doskonale o tym wiedzą. Każda zmiana zawsze rodzi kontrowersje, pojawiają się zwolennicy jak i przeciwnicy nowego, potrzeba czasu na dogranie szczegółów. Oczywiście nie będziemy na siłę forsować koncepcji, które się kibicom nie podobają ale wyniki sondy nie są jednoznaczne, dlatego być może jest to kwestia bardziej poprawy pewnych elementów niż zupełnego odejścia od duetu spikerów. Wszystko musi być dobrze skomponowane i zsynchronizowane by spotkało się z pozytywnym odbiorem publiczności, myślę, że na najbliższych meczach spróbujemy pewne elementy wraz ze spikerami poprawić, zobaczymy jak to wyjdzie, a co dalej zdecydujemy w nowym roku.

Zachęcamy kibiców aby cały czas przysyłali do klubu swoje uwagi oraz komentarze poprzez formularz kontaktowy na stronie lub poprzez e-mail: kontakt@mks.dabrowa.pl.

mks.dabrowa.pl
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:24
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza