![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,
Pewnie wiele osób nie wie ale od jakiegoś czasu jest możliwość edycji map google - Kreator Map, dróg, budynków itd. Od jakiegoś czasu się w to bawię jak mi się nudzi, zachęcam wszystkich do poprawiania DG na mapie - a jest co poprawiać. Z tego co zauważyłem w DG mało się dzieje jeśli chodzi o poprawki, dlatego ten temat, może kogoś zaciekawi, wystarczy poprawić swoją najbliższą okolicę, dodać numery budynków itp. Sama edycja jest banalnie prosta i raczej nikt nie powinien mieć z tym problemu, jedyne co zauważyłem to nie działa toto w Operze, sam używam do edycji Chrome. Niektórzy narzekają, że to gratisowa pomoc koncernowi, sam swego czasu bawiłem się w edycję Open Street Map, prawda jest niestety taka, że jak przychodzi co do czego to i tak korzystam z map google, czy to aby coś sprawdzić czy do nawigacji, poprawiając ją pomagam więc sobie ![]() [Edytka] O jednej rzeczy zapomniałem, na początku lekko frustrujące jest to, że nasze zmiany wymagają zatwierdzenia aby było widać efekty. Ale dość szybko (po kilku zmianach) - o ile nasze zmiany są w porządku i są zatwierdzane - taka konieczność znika i efekty widać prawie od razu (opóźnienie jakieś 10 minut). Ten post edytował vacu czw, 15 lis 2012 - 19:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
To działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
To działa ![]() Jak podasz w atrybutach wysokość (w m a nie tylko w piętrach) to zmienią się w "3D". ![]() Piętra łatwiej policzyć ![]() No i pół starówki czeka na akceptację. ![]() Ten post edytował gregol pon, 19 lis 2012 - 18:26 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:53 |