![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: czw, 20 gru 07 Nr użytkownika: 975 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś coś więcej wie o tej nowej inwestycji w DG. Developer który to buduje to firma Adatex która podobno budowała wcześniej kamienice w Będzinie na ulicy Modrzejowskiej 66. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał coś z nimi do czynienia bo jestem zainteresowany zakupem tam mieszkania tylko nie wiem na ile developer jest rzetelny. W dzisiejszych czasach trzeba zaczerpnąć języka żeby nie wkopać się w bagno
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: pon, 05 lis 12 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 5,097 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a co miałem odpowiedzieć skoro mogę pomóc? wiem, że na stronie developera nie ma nic, a na stronie osiedla jest dużo. notabene trafiłem tu przeszukując internet w sprawie nowych nowinek o osiedlu...
to, że ja mam 3 posty na temat osiedla, a Ty 300 z czego pewnie większość tak beznadziejnych jak ten (przyznam, że nie chciało mi się sprawdzać Twojego profilu i postów) nie czyni ze mnie marketingowca, tak jak Ciebie nie czyni to znawcą marketingu. Mogę Ci opisać kropka w kropkę mieszkanie które chcę nabyć, przesłać moje zakładki z wystrojem wnętrz jaki chcę uskutecznić (z datą dodania zakładek), tylko po 1) po co mam Ci coś udowadniać i po 2) wcale robić tego nie muszę i nawet mi się nie chce -------------------- "Każdy bezsens ma swój sens, bo bez sensu nie ma sensu"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:57 |