IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Osiedle pod Wierzbami - Adatex
kloncd
post śro, 10 paź 2012 - 20:04
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 975

Czy ktoś coś więcej wie o tej nowej inwestycji w DG. Developer który to buduje to firma Adatex która podobno budowała wcześniej kamienice w Będzinie na ulicy Modrzejowskiej 66. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał coś z nimi do czynienia bo jestem zainteresowany zakupem tam mieszkania tylko nie wiem na ile developer jest rzetelny. W dzisiejszych czasach trzeba zaczerpnąć języka żeby nie wkopać się w bagno smile2.gif. Wszystkie informacje mile widziane.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
michał28
post pon, 05 lis 2012 - 18:01
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 5,097

a co miałem odpowiedzieć skoro mogę pomóc? wiem, że na stronie developera nie ma nic, a na stronie osiedla jest dużo. notabene trafiłem tu przeszukując internet w sprawie nowych nowinek o osiedlu...

to, że ja mam 3 posty na temat osiedla, a Ty 300 z czego pewnie większość tak beznadziejnych jak ten (przyznam, że nie chciało mi się sprawdzać Twojego profilu i postów) nie czyni ze mnie marketingowca, tak jak Ciebie nie czyni to znawcą marketingu. Mogę Ci opisać kropka w kropkę mieszkanie które chcę nabyć, przesłać moje zakładki z wystrojem wnętrz jaki chcę uskutecznić (z datą dodania zakładek), tylko po 1) po co mam Ci coś udowadniać i po 2) wcale robić tego nie muszę i nawet mi się nie chce

--------------------
"Każdy bezsens ma swój sens, bo bez sensu nie ma sensu"
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:57
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza