![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 24 paź 12 Nr użytkownika: 5,089 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pendrive 16GB za darmo – Promocja + 50 zł
Tylko teraz mega okazja możesz odebrać swojego Pendrive o pojemności 16 GB. Całkowicie za darmo. Dodatkowo do końca października mega promocja + 50 zł. Zobacz na www.penzadarmo.pl
Załączony plik
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Pendrive 16GB za darmo – Promocja + 50 zł Tylko teraz mega okazja możesz odebrać swojego Pendrive o pojemności 16 GB. Całkowicie za darmo. Dodatkowo do końca października mega promocja + 50 zł. Zobacz na www.penzadarmo.pl No nie do końca za darmo. Traktując założenie konta, które do niczego nie jest mi potrzebne a potem jego likwidację jako pracę to np. ja średnio na tym wyjdę. Przyjmując, że całość zajmie mi godzinę to gdybym został powiedzmy tę godzinę dłużej w pracy to zarobię na po cenach z Allegro na pendrive 32GB. Więc średnio się to opłaca. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:59 |