![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 25 cze 09 Nr użytkownika: 3,369 Płeć: Mężczyzna GG: 7658648 ![]() |
Witam,
Chciałam Was zaprosić serdecznie do nowego klubu, który znajduje się przy ul. Tysiaclecia 1a (broadway) na przeciwko klubu "Puls". Body Academy ma do zaoferowania szeroki wachlarz usług tj. zajęcia fitness dla Pań oraz ich pociech, taniec na rurze, treningi personalne, fizykoterapie, porady dietetyczne jak i rehabilitacje i wszelkiego rodzaju masaże. W weekendy są też organizowane wyprawy rowerowe i nordic walking. Więcej informacji znajdziecie na stronie internetowej www.bodyacademy.pl Serdecznie zapraszam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, Chciałam Was zaprosić serdecznie do nowego klubu, który znajduje się przy ul. Tysiaclecia 1a (broadway) na przeciwko klubu "Puls". Body Academy ma do zaoferowania szeroki wachlarz usług tj. zajęcia fitness dla Pań oraz ich pociech, taniec na rurze, treningi personalne, fizykoterapie, porady dietetyczne jak i rehabilitacje i wszelkiego rodzaju masaże. W weekendy są też organizowane wyprawy rowerowe i nordic walking. Więcej informacji znajdziecie na stronie internetowej www.bodyacademy.pl Serdecznie zapraszam ![]() Młody jestem ale coraz mniej pasuje do tego świata... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Młody jestem ale coraz mniej pasuje do tego świata... Dlaczego - taniec na rurze ostatnio stał się bardzo modną dyscypliną sportową. Wystarczy poszukać w necie, żeby zobaczyć co robią gimnastyczki na tym przyrządzie. Ale niektórym - jak widać - taniec na róże tylko z jednym się kojarzy ... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:47 |