![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Są informacje o karnetach na sezon 2012/2013 - info.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Są informacje o karnetach na sezon 2012/2013 - info. Z cenami po prostu przegięli pałę! Ciekawe ile osób kupi karnety?! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Są informacje o karnetach na sezon 2012/2013 - info. Z cenami po prostu przegięli pałę! Ciekawe ile osób kupi karnety?! Przecież karnet na samą ligę jest w tej samej cenie co rok temu - gdzie Ty widzisz przegięcie? Z LM i PP kosztuje 190PLN - jak dla mnie do przyjęcia. Szkoda tylko, że mój ulubiony sektor J jest tylko na mecze ligowe ... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież karnet na samą ligę jest w tej samej cenie co rok temu - gdzie Ty widzisz przegięcie? Z LM i PP kosztuje 190PLN - jak dla mnie do przyjęcia. Szkoda tylko, że mój ulubiony sektor J jest tylko na mecze ligowe ... To już ci tłumaczę gdzie jest przegięcie. W zeszłym sezonie zajmowałem miejsce w sektorze D. Za karnet zapłaciłem 160 zł. W tym sezonie nie mogę na ten sektor kupić karnetu tylko na Plus Ligę Kobiet, bo muszę kupić razem z meczami w LM. Jeśli chcę tylko na ligę muszę kupić tylko miejsce w sektorach czerwonych. Czy to jest uczciwe? Oczywiście, że nie! W związku z tym, aby znowu być w sektorze D muszę kupić karnet za 240 zł, który w "promocji" kosztuje 190 zł. No jeśli można to nazwać promocją! |
|
|
![]()
|
|
Przecież karnet na samą ligę jest w tej samej cenie co rok temu - gdzie Ty widzisz przegięcie? Z LM i PP kosztuje 190PLN - jak dla mnie do przyjęcia. Szkoda tylko, że mój ulubiony sektor J jest tylko na mecze ligowe ... To już ci tłumaczę gdzie jest przegięcie. W zeszłym sezonie zajmowałem miejsce w sektorze D. Za karnet zapłaciłem 160 zł. W tym sezonie nie mogę na ten sektor kupić karnetu tylko na Plus Ligę Kobiet, bo muszę kupić razem z meczami w LM. Jeśli chcę tylko na ligę muszę kupić tylko miejsce w sektorach czerwonych. Czy to jest uczciwe? Oczywiście, że nie! W związku z tym, aby znowu być w sektorze D muszę kupić karnet za 240 zł, który w "promocji" kosztuje 190 zł. No jeśli można to nazwać promocją! Widzę, że masz problem z czytaniem cennika ![]() Jeżeli chcesz karnet z kategorii zielonej tylko na mecze PLK możesz kupić bilet kategorii C na sektor zielony J (mój ulubiony) za 190 lub w promocji za 150. Da się - da. Po prostu w klubie liczą, że prawdziwi kibice będą kupowali karnety na PLK i LM i dlatego tak mało jest na samą PLK ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:09 |