![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 25 cze 09 Nr użytkownika: 3,369 Płeć: Mężczyzna GG: 7658648 ![]() |
Witam, potrzebuje zrobić badania profilaktyczny gdyż bez tego pracodawca nie wypłaci mi pieniędzy. Druga sprawa jest taka, że warunkiem do zwrócenia kosztów badania, jest wystawienie faktury lub rachunku na kwotę 40zł. Wie ktoś może gdzie to załatwie?
pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam, potrzebuje zrobić badania profilaktyczny gdyż bez tego pracodawca nie wypłaci mi pieniędzy. Druga sprawa jest taka, że warunkiem do zwrócenia kosztów badania, jest wystawienie faktury lub rachunku na kwotę 40zł. Wie ktoś może gdzie to załatwie? pozdrawiam Ja chodziłem do przychodni na Korczaka, szybko i sprawnie, polecam. Niestety nie wiem ile kosztują badania podstawowe, ja zawsze miałem w pakiecie pracę na wysokości i prowadzenie samochodu co nieco chyba dźwiga cenę więc kosztowało mnie drożej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |