![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
... wspólnie!
Zbliża się czas wakacji i pewnie wielu z nas aktywnie spędzi ten czas, czy to na dąbrowskich terenach rekreacyjnych, czy też będzie uczestniczył w wakacyjnych wycieczkach, rajdach i wędrówkach po Polsce. Z racji tego chciałbym Wam zaproponować zabawę polegającą na dopisywaniu przebiegu Naszych aktywnie spędzonych chwil. NAJWAŻNIEJSZE ZASADY : - Termin: 15 czerwca do 15 września - Zacznijcie od dopisania kilometrów jako odpowiedź na post ostatniej osoby - tej zasady przestrzegajcie najbardziej - wpisujcie zsumowany przebieg poprzedników + swój przebieg dzienny = nowa wartość przebiegu całkowitego [ np. 28 km + 6,1 km = 34,1 km - jeżeli wpisujecie przebieg zsumowany to niech to będzie okres maksymalnie tygodniowy]. - W treści wpisujcie opis aktywności tzn.: czy to były bieg, marsz, nordic-walking, rower, rolki, kajak, itp., itd. oraz krótki opis trasy lub może być link do serwisów typu Sports Traker, Endomondo czy inny podobny z mapą trasy... - Posty odbiegające od "przyjętych zasad" będą usuwane lub ewentualnie edytowane w przypadku błędów. kto ma ochotę niech dopisuje! Zacznę pierwszy: 28 km Rower: Centrum - Pogoria 3 - Pogoria 4 - Centrum -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
611,7 km + 33,7 = 645,4 km
Rower: Przejechałem trasę wokół wszystkich Pogorii i powiem, że widoki w tych miejscach nigdy mnie nie przestaną zaskakiwać ![]() ![]() Wprawdzie słabo widać, bo robione fonem, ale na pierwszym planie na tym cyplu młoda para ma sesję zdjęciową, a w tle widoczek, który do tej pory widywałem na Zatoce Puckiej - kitesurfing na P4. Wiało wczoraj całkiem nieźle i kilkunastoosobowa grupa pływała z niezłymi prędkościami. Jeszcze nie wyskakiwali w górę jak na Pomorzu, ale... ![]() ![]() ![]() Centrum Sportów Letnich. Wszystkie boiska zapełnione, SkatePark, ściana wspinaczkowa, grill również. PS Co do tras to nie ma żadnego ograniczenia i inne oczywiście jak najbardziej polecane, ale dla mnie osobiście bliskość Pogorii i sentyment do nich powoduje, że jak mam godzinkę wolna po pracy wieczorem to jadę na P3 pobiegać, albo pojeździć rowerkiem, choć przynajmniej na P3 zaczyna być ciasno na całym obwodzie. Ten post edytował Zibar śro, 27 cze 2012 - 08:59 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:59 |