![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
... wspólnie!
Zbliża się czas wakacji i pewnie wielu z nas aktywnie spędzi ten czas, czy to na dąbrowskich terenach rekreacyjnych, czy też będzie uczestniczył w wakacyjnych wycieczkach, rajdach i wędrówkach po Polsce. Z racji tego chciałbym Wam zaproponować zabawę polegającą na dopisywaniu przebiegu Naszych aktywnie spędzonych chwil. NAJWAŻNIEJSZE ZASADY : - Termin: 15 czerwca do 15 września - Zacznijcie od dopisania kilometrów jako odpowiedź na post ostatniej osoby - tej zasady przestrzegajcie najbardziej - wpisujcie zsumowany przebieg poprzedników + swój przebieg dzienny = nowa wartość przebiegu całkowitego [ np. 28 km + 6,1 km = 34,1 km - jeżeli wpisujecie przebieg zsumowany to niech to będzie okres maksymalnie tygodniowy]. - W treści wpisujcie opis aktywności tzn.: czy to były bieg, marsz, nordic-walking, rower, rolki, kajak, itp., itd. oraz krótki opis trasy lub może być link do serwisów typu Sports Traker, Endomondo czy inny podobny z mapą trasy... - Posty odbiegające od "przyjętych zasad" będą usuwane lub ewentualnie edytowane w przypadku błędów. kto ma ochotę niech dopisuje! Zacznę pierwszy: 28 km Rower: Centrum - Pogoria 3 - Pogoria 4 - Centrum -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
194,5 km + 19,2 km = 213,7 km
Wczoraj jeszcze zrobiłem taką trasę, ale nie miałem już sił wrzucić tutaj. Trasa z pomiarami z Endomondo: klik!. Rower: Mydlice - Centrum - Pogoria III - Park Zielona - Centrum - Koszelew - Mydlice O dziwo wczoraj aż tak tragicznie na PIII nie było, nawet można było przejechać bezproblemowo. Ale fakt, jak jest sporo ludzi to przejechać tam jest bardzo ciężko. A przy plaży to już w ogóle. Niestety co mnie denerwuje to "święte krowy" co idą całą szerokością ścieżki i się przejechać nie da. No ale jakoś sobie radzę. Następnym razem może o PIV zachaczę. Wczoraj przejechałem się na Zieloną i co mnie zdziwiło to ogródek piwny. No wreszcie ktoś o tym pomyślał. No nic póki co 20km to maks na co mnie stać, dawno nie jeździłem i widać brak formy. Ważne, że póki co pogoda dopisuje :] -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
213,7 km + 49,4 km = 263,1 km
Rower: mniej więcej ... Centrum - Pogoria 3 i 4 przez Preczów, Łagiszę i Zieloną do Centrum (x2) Planowałem trochę pobiegać w tym tygodniu ale temperatury w pobliżu "trzydziestki" mnie zniechęciły. Reszta forumowiczów dalej prze TV ![]() Ten post edytował Zibar czw, 21 cze 2012 - 11:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Reszta forumowiczów dalej prze TV ![]() A tam przed telewizorem, przed komputerem chyba ![]() A serio - coś mi się zbiesił licznik w rowerze, więc nie chcę wpisywać przybliżonych wyników (jak naprawię, to się włączę). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:56 |