![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wprawdzie nowego sezonu jeszcze nie widać na horyzoncie, a najlepszy czas jest na podsumowania obecnego, ale już pierwsze informacje o składzie zaczynaja sie pojawiać
CYTAT Nie będzie personalnej rewolucji w zespole siatkarek Tauron MKS Dąbrowa Górnicza - zadeklarował prezes klubu Robert Koćma. Zespół w kończącym się sezonie zdobył Puchar Polski i zajął trzecie miejsce w PlusLidze. czytaj wiecej...Zadowoleni z pierwszych doniesień? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Dla mnie ten transfer to trochę porażka. To co w końcówce sezonu prezentowała Kaczor w porównaniu do "Żeberka" to co najmniej 2klasy różnicy. Ale tak jak Szer powiedział- Iza chciała odejść to odeszła. Jak to mówią z niewolnika nie ma pracownika. Uważam że było parę fajnych atakujących do wzięcia, ale niekoniecznie z polskim paszportem, a o to przede wszystkim zależało władzom. Ja osobiście żałuje że pozbyliśmy się Kurnikowskiej, która w Pszczynie bardzo dobrze radziła sobie na pozycji atakującej. koś powie- 1 liga, spadek, ale może warto ją było zatrzymać na 2 atakującą. Pozostaje mieć nadzieję że ja i fanatyk się mylimy, i zdobędziemy potrójną koronę
![]() teraz tylko potwierdzić Szczurek i Tokarską, i skład gotowy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,564 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie ten transfer to trochę porażka. To co w końcówce sezonu prezentowała Kaczor w porównaniu do "Żeberka" to co najmniej 2klasy różnicy. Ale tak jak Szer powiedział- Iza chciała odejść to odeszła. Jak to mówią z niewolnika nie ma pracownika. Uważam że było parę fajnych atakujących do wzięcia, ale niekoniecznie z polskim paszportem, a o to przede wszystkim zależało władzom. Ja osobiście żałuje że pozbyliśmy się Kurnikowskiej, która w Pszczynie bardzo dobrze radziła sobie na pozycji atakującej. koś powie- 1 liga, spadek, ale może warto ją było zatrzymać na 2 atakującą. Pozostaje mieć nadzieję że ja i fanatyk się mylimy, i zdobędziemy potrójną koronę ![]() teraz tylko potwierdzić Szczurek i Tokarską, i skład gotowy ![]() Żeberko też potrzebowała czasu po Muszynie i zaczęła w DG grać i to jak. Jeżeli chodzi o transfer do Polic to wpisy na forum sugerują że tam poczekalnia się robi przed macierzyńskim albo szpital rekonwalescentów :-) nie znamy powodów decyzji Izy - może kiedyś powie, bo sportowo to COFA się w tył, wygląda na mało ambitną dziewczynę w DG LM i PLK a tam co? Brak ambicji a może coś innego? Natomiast nowym zawodniczką trzeba dać czasu i szansę a Szczurek i Kaczor to na pewno lepsza kombinacja (bardziej wszechstronna) niż sama Żebrowska. Lepiej mieć dwie solidne atakujące niż jedną super bo jak ona zawali lub odpuści to co - już było pare przykładów choćby w meczach o brąz. Teraz bardziej wyrównany skład i myślę że Zaroślińska da nam jeszcze dużo powodów do zadowolenia jak więcej będzie grała. Patrząc na roszady u innych jak inni mam nadzieję że zgranie zespołu i atmosfera będzie solidnym atutem w przyszłym sezonie. Tu w DG jest dobra atmosfera i trzymajmy kciuki aby nowe zawodniczki szybko weszły w zespół. Wspierajmy je a nie czepiajmy się końcówki poprzedniego sezonu... Choć trudne do uwierzenia to ponoć mówi się jeszcze o jednej zawodniczce do zakontraktowania, ponoć zagraniczny - z południa zaciąg? Choć to może nielogiczne, może klub jeszcze kimś nas zaskoczy przed oficjalną prezentacją drużyny? A może to maglowe gadanie? Zobaczymy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |