![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wprawdzie nowego sezonu jeszcze nie widać na horyzoncie, a najlepszy czas jest na podsumowania obecnego, ale już pierwsze informacje o składzie zaczynaja sie pojawiać
CYTAT Nie będzie personalnej rewolucji w zespole siatkarek Tauron MKS Dąbrowa Górnicza - zadeklarował prezes klubu Robert Koćma. Zespół w kończącym się sezonie zdobył Puchar Polski i zajął trzecie miejsce w PlusLidze. czytaj wiecej...Zadowoleni z pierwszych doniesień? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Odejście Żebrowskiej to jest jej decyzja, a nie klubu. Taki już jest sport - zawodniczki przychodzą i odchodzą.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odejście Żebrowskiej to jest jej decyzja, a nie klubu. Taki już jest sport - zawodniczki przychodzą i odchodzą. Taki jest nowoczesny sport, w którym ideały zgubiło się gdzieś po drodze. Ciekawi mnie, czy w tym nowym klubie zarobi aż tyle więcej, że warto było rezygnować z gry w jednym z najlepszych klubów, mającym dodatkową jedną z najlepszych widowni. I nie chodzi mi o KK, ale o pełną halę co mecz. Sory, ale zero szacunku z mojej strony do zawodniczek zmieniających klub co sezon. Nie wymagam od nich mega przywiązania, bo to nierealne, ale fajnie jest mieć zgrany, budowany przez dłuższy okres czasu zespół,z którym można się utożsamiać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:07 |