IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> WSPOLPRACA
Dami7
post wto, 11 lip 2006 - 15:55
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 102

QUOTE(wieslaw)
Niedługo wejście nowej firmy mlm do Polski
– niebywała szansa dla osób ambitnych!
...
...
...
Kogo szukamy?

Poszukiwane są osoby posiadające umiejętność samodyscypliny, mające chęci do pracy oraz gotowe na nowe rozwiązania. Mile widziane są osoby mające już doświadczenie w strukturach mlm.
ZAPRASZAM DO WSPOLPRACY

informacje

wczaykowski@robimywaswwala.pl

Kogo szukamy czy raczej kogo oszukamy???

Ludzie! Nie bądźcie naiwni - na piramidach finasowych zarabia tylko wąska grupa osób!
Wirygodność Pana Wiesława - zerowa. Nie podał nazwy firmy, żadych danych o właścicielach czy organizatorach przedsięwzięcia, jako kontakt darmowe konto na WP... Dobrze, że chociaż w Hyde Parku. Ale i tak uważam, że admini powinni skasować ten wątek.

--------------------
"Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
vacu
post czw, 13 lip 2006 - 11:31
Post #2

Smokin' nigga

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

Panie wiesławie - poszukałem w sieci o firmach mlm i jak dla mnie są to piramiody w najczystszej postaci i tyle. Poza tym znalazłem coś takiego:
Jak wybrać firmę MLM?
Niestety na podstawie tego co pan podał nie można stwierdzić nawet czy jest się zainteresowanym, bo nie podał pan niezbędnych informacji. Niech pan przeczyta ten artykuł i poda wszystkie informacje a nie obiecuje, że strona będzie w paźdzerniku. Jak pan się ogłasza teraz to niech pan udzieli informacji teraz i nie robi z tego nie wiadomo jakiej tajemnicy bo to tylko potwierdza obawy co do tego, że firma jest piramidą.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Dami7   WSPOLPRACA   wto, 11 lip 2006 - 15:55
wieslaw   RE   wto, 11 lip 2006 - 17:12
pozdrawiam   Wiesław chyba źle trafiłeś. Na tym forum staramy s...   śro, 12 lip 2006 - 02:59
wieslaw   re   śro, 12 lip 2006 - 05:57
Dami7   Re: RE   śro, 12 lip 2006 - 09:46
Misiek   Re: RE   śro, 12 lip 2006 - 19:30
vacu   Panie wiesławie - poszukałem w sieci o firmach mlm...   czw, 13 lip 2006 - 11:31
Bartek   Zmknac ten watek i wywalic do /dev/null   pią, 14 lip 2006 - 12:50
Misiek   ... a panu Wieslawowi dac zolta kartke :twisted:   sob, 15 lip 2006 - 13:25

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:32
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza