![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wprawdzie nowego sezonu jeszcze nie widać na horyzoncie, a najlepszy czas jest na podsumowania obecnego, ale już pierwsze informacje o składzie zaczynaja sie pojawiać
CYTAT Nie będzie personalnej rewolucji w zespole siatkarek Tauron MKS Dąbrowa Górnicza - zadeklarował prezes klubu Robert Koćma. Zespół w kończącym się sezonie zdobył Puchar Polski i zajął trzecie miejsce w PlusLidze. czytaj wiecej...Zadowoleni z pierwszych doniesień? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak zwykle pewnie dojdzie do tego, że trener Kawka wraz z prezesem prześpią okres transferowy i będzie jak dawniej czyli przeciętnie
![]() Jeśli prawdą okaże się przejście Izy do Polic to znaczy, że ma ZERO ambicji, ZERO honoru! Jak można można nie chcieć grać w LM i pójść do jakiegoś pierwszoligowca? Nie chcę jej tutaj osądzać póki ostatecznie nie będzie wiadomo, ale jeśli będzie to prawda to dla mnie przynajmniej będzie to oznaczało jedno a mianowicie "tchórzostwo"! Z drugiej strony ciekawy jestem, dlaczego władze klubu jej nie zatrzymają? Śmiać mi się chce, bo nie ma możliwości, aby znaleźli lepszą atakującą w Lidze a na zagraniczną się nie rzucą ![]() ![]() Czarno to widzę, i jestem już w 90% przekonany, że przez cały czas Dąbrowski klub będzie co najwyżej wstanie osiągnąć czwarte no może przy odpowiednim fuksie trzecie miejsce w lidze ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:23 |