![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 17 mar 11 Nr użytkownika: 4,527 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() 14 kwietnia, w 78. rocznicę powstania Obozu Narodowo-Radykalnego zapraszamy do Katowic. O godz. 14 spod Pomnika Powstańców Śląskich przy Al. Wojciecha Korfantego wyruszy marsz. Po jego zakończeniu odbędzie się otwarty dla wszystkich zainteresowanych kongres, na który udamy się wspólnie z końcowego punktu manifestacji. Wszystkie osoby chcące poznać ONR i zaczerpnąć u źródła informacji na jego temat będą miały ku temu okazję. Sądzimy, że organizowany przez nas kongres pozwoli zaprezentować głoszone przez nas idee, jak również przedstawić nas w zupełnie innym świetle, niż czynią to lewicowe media. Będzie można posłuchać zarówno o historii Obozu Narodowo-Radykalnego, jak również o planach na najbliższe lata. Osoby zainteresowane wstąpieniem w nasze szeregi będą mogły zasięgnąć bliższych informacji przy specjalnych stoiskach werbunkowych. Dodatkowym punktem programu będzie projekcja zwiastuna realizowanego obecnie filmu dokumentalnego na temat współczesnego ONR. Udział w naszej manifestacji można potraktować także jako swój wyraz sprzeciwu przeciwko polityce realizowanej przez rząd Donalda Tuska. W czasach, gdy ogranicza się wolność mediów i wolność słowa, a środki masowego przekazu są zawłaszczane przez przedstawicieli kartelu parlamentarnego, gdy zanika niepodległość państw narodowych na rzecz UE i innych ponadnarodowych organizacji, gdy wciąż postępuje mający miejsce we wszystkich dziedzinach życia rozkład wartości narodowych i katolickich, idea Narodowego Radykalizmu jawi się jako antidotum. Jako odtrutka na niekompetencję i ignorancję polityków, na utrudnianie działalności polskim przedsiębiorcom, na szykanowanie polskich kibiców, którzy tak tłumnie wsparli Marsz Niepodległości. Chcemy przedstawić Wam alternatywne propozycje rozwiązań potrzebnych Polsce. Nie bądź obojętny, spotkaj się z nami 14 kwietnia w Katowicach! http://www.youtube.com/watch?v=qSRF8mTBksY linki: http://www.facebook.com/events/321494654576173/ http://onrslask.pl/78-rocznica-zalozenia-onr Ten post edytował PaulinaONR czw, 12 kwi 2012 - 09:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo fajna idea, niestety w sobotę mam wyjazd. BTW: Dalej współpracujecie z BO?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo fajna idea, niestety w sobotę mam wyjazd. BTW: Dalej współpracujecie z BO? Fajna? Huh. Mam nadzieję że policja nie będzie oszczędzać pałek i wody na tych bezstresowo wychowanych co wydaje im się, że skoro żyją w kraju to im się wszystko należy ![]() Ty zawsze wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia? ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo fajna idea, niestety w sobotę mam wyjazd. BTW: Dalej współpracujecie z BO? Fajna? Huh. Mam nadzieję że policja nie będzie oszczędzać pałek i wody na tych bezstresowo wychowanych co wydaje im się, że skoro żyją w kraju to im się wszystko należy ![]() Ty zawsze wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia? ![]() Natomiast pewnie Ty pozjadałeś wszystkie rozumy i nie możesz zrozumieć, że są ludzie którzy wiedzą o takich "organizacjach" jak ONR trochę więcej niż przeciętny mieszkaniec tego kraju czy też tego forum ![]() Zobaczymy w sobotę wieczorem jak bardzo pokojowa była to manifestacja ;-) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo fajna idea, niestety w sobotę mam wyjazd. BTW: Dalej współpracujecie z BO? Fajna? Huh. Mam nadzieję że policja nie będzie oszczędzać pałek i wody na tych bezstresowo wychowanych co wydaje im się, że skoro żyją w kraju to im się wszystko należy ![]() Ty zawsze wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia? ![]() Natomiast pewnie Ty pozjadałeś wszystkie rozumy i nie możesz zrozumieć, że są ludzie którzy wiedzą o takich "organizacjach" jak ONR trochę więcej niż przeciętny mieszkaniec tego kraju czy też tego forum ![]() Zobaczymy w sobotę wieczorem jak bardzo pokojowa była to manifestacja ;-) Otóż nie pozjadałem, ale jak ktoś pisze, żeby kogoś pałować i lać tylko za to, że będzie manifestował swoje poglądy (bo Ty nie wspomniałeś o rozróbach) to budzić to może tylko politowanie. Dzieci wychowane bezstresowo to lepiej szukać w klubach typu Pomarańcza wpieprzające dropy a nie na takich manifach ![]() Do rozrób nie powinno raczej dojść, no bo niby sami ze sobą będą się bić? No chyba, że jakaś 'oświecona' organizacja stwierdzi, że to są faszyści i wymyśli kontrmanife wobec nich ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Do rozrób nie powinno raczej dojść, no bo niby sami ze sobą będą się bić? No chyba, że jakaś 'oświecona' organizacja stwierdzi, że to są faszyści i wymyśli kontrmanife wobec nich ![]() Hmm... No właśnie, chyba nikt się nie zdziwi, tylko dlaczego ma do czego dojść? I dlaczego ma się pojawić kontrmanifestacja? Mnie drażnią zarówno środowiska narodowe jak i te organizujące różnego typu "kolorowe parady". Oba te środowiska charakteryzują się cholerną hipokryzją - imię demokracji domagają się prawa do manifestacji poglądów jednocześnie odmawiając tego prawa stronie przeciwnej. Mnie się nie podobają ani parady gejów ani marsze nacjonalistów ale cóż - wybraliśmy "demokrację" więc każdy ma prawo do wyrażania poglądów o ile nie narusza tym samym mojego "poletka" - czy mi się to podoba czy nie. Nikt nie ma natomiast prawa wszczynać zamieszek z powodu pojawienia się kontrmanifestacji, czy to będą geje, antyglobaliści czy skinheadzi - domagam wówczas się pałowania, gumowych pocisków i armatek wodnych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:56 |