![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wprawdzie nowego sezonu jeszcze nie widać na horyzoncie, a najlepszy czas jest na podsumowania obecnego, ale już pierwsze informacje o składzie zaczynaja sie pojawiać
CYTAT Nie będzie personalnej rewolucji w zespole siatkarek Tauron MKS Dąbrowa Górnicza - zadeklarował prezes klubu Robert Koćma. Zespół w kończącym się sezonie zdobył Puchar Polski i zajął trzecie miejsce w PlusLidze. czytaj wiecej...Zadowoleni z pierwszych doniesień? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Teraz jak mamy rozumieć "nie będzie szaleństw w transferach" ?
Jak dla mnie do wymiany 4 zawodniczki: Lis, Liniarska, Ściurka i Urban. Za Liniarską ściągnąć jakąś klasową środkową, Lis mogła by zastąpić jakaś młoda, perspektywiczna zawodniczka(i tutaj mam kandydatkę) Za Ściurke przyjdzie Stacha. Nie chcę tu wymieniać nazwisk, które bym widział w składzie bo to nie ma sensu. Tak po zakończonym sezonie mogę śmiało powiedzieć, że "sezonowej szóstce" powinny znaleźć się 3 nasze dziewczyny: Dirickx, Żebrowska i Plchotova. Admin: Proszę przenieść post do tematu związanego z przygotowaniami na przyszły sezon. Ten post edytował Mariuszek_ wto, 27 mar 2012 - 21:22 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie do wymiany 4 zawodniczki: Lis, Liniarska, Ściurka i Urban. Za Liniarską ściągnąć jakąś klasową środkową, Lis mogła by zastąpić jakaś młoda, perspektywiczna zawodniczka(i tutaj mam kandydatkę) Za Ściurke przyjdzie Stacha. Nie chcę tu wymieniać nazwisk, które bym widział w składzie bo to nie ma sensu. Tak po zakończonym sezonie mogę śmiało powiedzieć, że "sezonowej szóstce" powinny znaleźć się 3 nasze dziewczyny: Dirickx, Żebrowska i Plchotova. Admin: Proszę przenieść post do tematu związanego z przygotowaniami na przyszły sezon. Dokładnie tak samo bym napisał. Pani Lis kompletnie w tym sezonie nic nie pokazała. Jeśli chcemy coś osiągnąć w LM to pani Liniarska też niestety musiałaby się pożegnać z Dąbrową. Ściurka w sumie nie miałą wielu okazji, aby zagrać a w PP pokazała się z dobrej strony. Co do Urban to raczej wątpię, aby odeszła. Trener Kawka jej nie pozwoli, bo to jest dawna znajoma i można powiedzieć, że w tym przypadku nepotyzm górą. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:07 |