![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że taki temat ma szansę zaistnieć. Może to pozwoli, chodź trochę poznać się bliżej i dowiedzieć się kto co aktualnie robi, ile ma lat i gdzie dokładniej mieszka w naszym mieście lub poza jego granicami.
Aleee do rzeczy: Nowy na forum nie jestem, forum przeglądam od początku 2005r., zarejestrowałem się nieco później. :) Swój pierwszy post napisałem dopiero po kilku miesiącach zaglądania na forum, w sumie nic strasznego, więc chętnie zapraszam wszystkich nowych użytkowników do postowania. Obecnie jestem jednym z moderatorów, i cieszę się z powieżonej mi funkcji. Mam nadzieję ją jak najlepiej wykonywać dla dobra forum. A teraz troche o mnie: Imię: Mateusz Pseudo: forumowe: kwintosz, dla znajomych: matiz Mieszkam: DG, Reden --> os. Mickiewicza Lat 23 (już nie długo.. ![]() Jestem studentem Politechniki Śląskiej, wydział: Mechaniczny - Technologiczny w Gliwicach (na Dąbrowe się nie załapałem - pozdrawiam z całego serca ojca moich dojazdów) dojeżdzam na zajęcia pociągiem z naszej pięknej stacji PKP. Interesuje się: Sportem, Inżynierią, Komputerami W wolnych chwilach: postuje na forum:P, czytam książki, staram się dobrze bawić.. To chyba wystarczy.. w końcu to nie serwis randkowy. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz czw, 23 lis 2006 - 15:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
Wobec tego ja napisze bo nie znalazłam tego wątku kiedy się zarejestrowałam:
Mieszkam w D.G. z małą przerwą od zawsze, jestem przedsiębiorcą i z tego powodu znalazłam sie na tym forum. Ale kiedy zaczęłam je czytać częsciej dowiaduje tutaj mnóstwa ciekawych spraw Szczególnie interesują mnie bolączki naszego miasta, ale tez jego wielokierunkowy rozwój! Lubię poczytać o historii naszego miasta i pooglądac zdjęcia [stare i nowe] -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:57 |